15 °C Budapest

Whitney Houston: "Apám életbiztosításából fizettem ki a jelzáloghitelt!"

Pénzcentrum
2009. április 9. 18:00

A 45 éves énekesnő 1,6 millió dolláros pert indított mostohaanyja, Barbara Houston ellen. Whitney a 2003-ban elhunyt édesapja életbiztosításából rendezte a házat terhelő hiteltartozást, ahol 22 éve él a mostoha.

Az énekesnő elmondta, hogy apja egymillió dolláros életbiztosításából 723 ezret fordított a tartozások kifizetésére, ebben a jelzálog mellett az ingatlant terhelő adóhátralékok kifizetése is benne volt.

Whitney elmondta, hogy az ingatlan megvásárlásakor is ő adott kölcsön az édesapjának, most pedig az őt illető életbiztosítás nagy részét is egy olyan ingatlanra volt kénytelen költeni, melyet a mostohája használ.

Ügyvédje szerint nem egy szegény, idős özvegyasszonyról van szó, akit támogatni kell, ráadásul a lakáshasználatról is csak szóbeli megállapodás született annak idején.

Az énekesnő teljes követelése eléri az 1,6 millió dollárt, amit jogi úton próbál érvényesíteni. Barbara Houston korábban azzal vádolta az énekesnőt, hogy lenyúlta apja életbiztosítását, most a bíróság fogja megállapítani, hogy melyik félnek van igaza.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05