2019. január 22. kedd Vince, Artúr

Giganyeremény a szuperlottón: egy szerencsés magyar 123 millióval ébredt


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 1. heti nyerőszámait. És bár ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, egy szerencsés magyar játékosnak összejött az 5+1-es nyerőosztály, így ő több mint bruttó 123 millió forintot zsebelt be. A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 5,4 milliárd forint lesz.

Az 1. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

3; 10; 25; 32; 43; 1, 3.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) az első héten nem volt találat, egy szerencsés magyarországi játékos viszont bruttó 384 190 eurót, azaz több mint 123 millió forintot nyert. Egy másik magyar játékos is örülhetett, igaz neki "csupán" egy 4+2-se volt, az ő nyereménye nettó 1 187 470 forint. Magyarországon egyébként 99 hete nem volt 5+2-es telitalálatos szelvény. A két szerencsés mellett több mint 20 ezer magyar lottózó nyert kisebb-nagyobb összeget az Eurojackpoton.

A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 5,4 milliárd forint lesz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,96%), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE 27 826 forintos törlesztőt (THM 17,16%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a K&H, valamint a Raiffeisen konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hiába van padlón a kamat: a hiteled dupláját is behajthatja rajtad a bankod
Mutatjuk, hogy mitől függ a kamatköltség teljes összege.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk