27 °C Budapest
Woman checking shopping list on her mobile phone in the grocery store. Mid-adult woman buying groceries in a supermarket.

Olyan akciót villantott a Lidl, amire még nem volt példa: tömegek rohanhatják meg a diszkontláncot

2024. május 23. 19:00

Néhány héttel ezelőtt itt a Pénzcentrumon is foglalkoztunk a méregdrága Prime üdítőitalokkal, amikor sorra jelentek meg a hazai üzletláncok polcain is. Mostanra a Lidl is ezen láncok közé tartozik, ráadásul a vásárlóik most hatalmas leárazás mellett juthatnak hozzá a szóban forgó üdítőitalokhoz.

Az utóbbi időszakban a hazai üzletláncok is sorra vezették be termékkínálatukba a Prime üdítőitalt. Az amúgy igen drága üdítőt már a Lidl vásárlói is elérhetik, ráadásul most akciós áron – az áruházlánc friss, 21. heti akciós újságjában most 899 forintos áron kínálják az üdítőket.

A félliteres üdítők különböző ízekben is kaphatók, a termék literenkénti egységára 1 798 forint.

Kép forrása: 21. heti Lidl újságKép forrása: 21. heti Lidl újság

Ha nem is konkrétan Prime-ot, de egyéb üdítőitalokat más áruházláncokban is akciósan vásárolhatunk meg a héten. Az Aldiban például most 349 forintba kerülnek a Power Fruit vitaminitalok, illetve 369 forintba a Jana citrom-lime ízesítésű ásványvize. A Vöslauer junior szénsavmentes ásványvizek 299 forintba kerülnek palackonként, illetve ugyancsak 299 forintba kerül egy-egy csomag multivitamin üdítőital is.

A Metró áruházaiban a Vitalade sportitalokhoz lehet kedvező áron hozzájutni – 24 darab megvásárlása esetén 1 darab 269 forintra, 12 darab megvásárlása esetén 299 forintra jön ki. Az Adrenalin energiaitalnak 169 forint darabja, ám 48 darab esetén már csak 149, 72 darab esetén már csak 139 forintra jön ki egy darab ital.

A Vitalade sportital most a Pennyben is akciósan kapható – itt 439 forint helyett most 259 forintért kínálnak egy 0,7 literes üdítőt. De itt is vásárolhatunk leárazott energiaitalt – a Watt szénsavas energiaital most (Penny kártyával) 149 forintba kerül.

Itt a gyereknap

Hagyományosan május utolsó vasárnapján ünneplik a gyereknapot, amellyel kapcsolatban éppen tegnap írtuk meg, hogy egy kutatás szerint a megkérdezettek fele 5 – 10 ezer forint közötti játékokat vásárol az utódoknak. A Pennyben most ennél is olcsóbban találhatunk játékokat – az áruházlánc saját kártyájával rendelkező vásárlók például most 2 999 forintért vásárolhatnak Lego Minecraft készletet, illetve 1 999 – 2 499 forintos áron Puzzle-t. Ugyancsak 2 999 forintba kerül a Lego Disney princess készlete, míg a foci plüsslabdák csak 1 999 forintba kerülnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ugyancsak a gyerekek számára lehetnek érdekesek a Scrub Daddy és Scrub Mommy mosogatószivacsok, amik most 1 699 forintos darabáron kaphatók a Lidlben.

 

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 16. vasárnap
Jusztin
24. hét
Június 16.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem