24 °C Budapest
Lower section of young woman standing next to product aisle and choosing vegetables in the store. Young Asian woman doing grocery shopping in supermarket.

Súlyos bejelentést tett Ördög Nóra és Nánási Pál: végleg bezárják a balatoni kisboltot, mi történhetett?

2024. március 18. 09:20

Két év után bezárja balatonfüredi kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál, mert nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a két akarattyai bolt és az egyéb feladataik mellett.

Idén már nem nyitja ki Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál - írja a Blikk. A műsorvezető a lapnak elmondta, Balatonfüreden két szezont működtek, de azt hiszi, az idei év arról szól, hogy racionalizálják a rengeteg feladatukat a férjével, amiből az egyik az, hogy fájó szívvel, de el kell engedniük a füredi boltot.

"Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás" – magyarázta a Blikknek Ördög Nóra, aki bevallotta azt is, hogy a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált.

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán, de az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén újabb és nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben aztán tovább bővültek, és nyárra Balatonfüreden is létrehoztak egy boltot, ami miatt szinte azonnal feljelentették őket, mert az épületen lévő nagy matrica rontotta a város összképét, így azokat leszedték.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm