Új ételfutár-cég tarolná le Magyarországot: most nyitnak, retteghet a Foodpanda és a Wolt?

Új ételfutár-cég tarolná le Magyarországot: most nyitnak, retteghet a Foodpanda és a Wolt?

2021. december 13. 15:07

Holland székhelyű ételkiszállító szolgáltatás indul hétfőn Budapesten. A Rocket - amely Európa 10 legtöbbet letöltött ételfutár applikációja között van, már nálunk is elérhető.

Az amszterdami székhelyű élelmiszer-technológiai vállalat, amely 7000 európai étteremből kínál kiszállítást ügyfeleinek, magyarországi indulását ebben az évben megelőzte a görögországi, ciprusi, franciaországi, spanyolországi és portugáliai piacra lépés.

A Rocket újszerűen kínálata az éttermek számára a versenyképes jutalékok biztosítása mellett széles körű marketing támogatással, dedikált ügyfélkezeléssel, közösségi média promócióval és termékfotózási szolgáltatással támogatja őket.

Megértjük, hogy nehéz idők járnak, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy partnereink több profitot szerezzenek és kiemelkedő támogatást kapjanak, miközben kiépítik és növelik kiszállítási kínálatukat. Partnereinknek csúcstechnológiát, igény szerinti futár flottát és dedikált partner támogatást biztosítunk.

- mondta Javid Movsumov, a Rocket üzletfejlesztési igazgatója, aki kiemelte, hogy valódi, emberi ügyfélszolgálattal dolgoznak, így kérdéseinkre nem chatbot válaszol.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ügyfeleinknek kevesebb idejük van, mint valaha; életüket a hektikus időbeosztás és a kötelezettségek uralják. Az étkezés mindennapos szükséglet, de mi levesszük a vállukról annak gondját, hogy kitalálják, mit főzzenek, bevásároljanak és elkészítsék az ételt.

– tette hozzá Clementine Joly, marketingvezető, aki szerint az új platformmal az ügyfelek időt is spórolhatnak. A platform számára a fenntarthatóság is fontos, ezért az evőeszközök csak opcionálisan érhetők el az alkalmazásban, és a futárok ételszállító táskái újrahasznosított anyagokból készülnek. A szolgáltatás mától elérhető Budapesten. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból. A Rocket közel 100 éttermi partnerrel indul, és a bevezetés során a belvárosban és környékén kínál kiszállítást, terveik szerint hamarosan az egész városra kiterjesztik kiszállítási szolgáltatásukat.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18