20 °C Budapest

2 ezer munkahely a világcég új magyar gyárában

Pénzcentrum
2011. július 7. 11:32

A korábbi tervekhez képest több munkatársat vesz fel az Audi a győri üzemébe. Az új gyáregység alapkőletételét ma délelőtt tartják, az eseményen részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök és Rupert Stadler, az Audi felügyelőbizottságának elnöke.

A Kisalföld c. lap meg nem határozott forrásból úgy tudja: a korábban közölt 1.800 helyett kétezernél is több alkalmazottal számolnak az Audinál, ezt Rupert Stadler várhatóan az alapkőletételi ünnepségen jelenti be. Tavaly közel 6400-an dolgoztak az Audinál Győrben, vagyis az alkalmazotti létszám nagyjából harmadával bővül az új üzem beindításával.

Az Audi új, győri üzemében az autógyártás teljes vertikumát lefedik majd, 2013-tó naponta közel 500 autó gördülhet majd le a szerelősorokról.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18