Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. március 28.)

2020. március 28. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. március 28., szombat.

Névnap

Gedeon, Johanna

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 356.98 Ft
USD: 320.95 Ft
CHF: 337.09 Ft
GBP: 400.11 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32065.14
OTP: 9390 Ft
MOL: 1885 Ft
RICHTER: 5800 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 28. szombat: A sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, és elsősorban az Északi-középhegység, az Észak-Alföld, illetve a főváros tágabb környezetében elszórtan alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérséklet lesz, de zivatarok környezetében viharos körüli széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. Késő estére általában 4 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Március 29. vasárnap: A gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütésre számíthatunk, estétől kezd el észak felől megnövekedni a felhőzet. Elszórtan alakulhat ki záporeső, az Alföldön esetleg zivatar is lehet. Az északi szelet helyenként élénk, erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Március 30. hétfő: Délen is megnövekszik a felhőzet, így általában erősen felhősen lesz az ég, de lehetnek kisebb-nagyobb szakadozások a felhőzetben. Elszórtan fordulhat elő eső, zápor, amely késő délutántól néhol havas esőbe, hóba mehet át. Az északi, északkeleti szél egyre többfelé megerősödik, főleg a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharos közeli széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 9 fok között várható, de délen, délkeleten akár 10, 12 fok is lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Általában kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Szombat napközben elsősorban az ország északkeleti felében alakulat ki elszórtan zápor, esetleg zivatar, amelyek környezetében viharos körüli széllökések is lehetnek.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem