-1 °C Budapest

Miért fizessünk a telefonálásért, ha ingyen is lehet ?

Pénzcentrum
2005. augusztus 31. 11:26

A Yahoo és a Google mellett Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 
A  Yahoo és a Google mellett a Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes vagy mobil úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.
 
A Microsoft megvette a Teleo nevű vállalatot, így az MSN szolgáltatásába beépítheti az akvirált cég VoIP technológiáját. Ez a felhasználók szempontjából annyit jelent, hogy ezentúl az MSN Messangerből is lehet majd vezetékes, illetve mobil számokra hívásokat intézni. (Ez egyelőre a Google szolgáltatása még nem biztosítja.)
Az MSN termékmenedzsere elmondta: még nem döntöttek az anyagi vonzatokról, de alapvetően két út áll előttük: díjkötelessé teszik a szolgáltatást, vagy hirdetéseket helyeznek el a programban (de ha igazán versenyelőnyhöz szeretnének jutni akkor ez utóbbit választják).
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?