Miért fizessünk a telefonálásért, ha ingyen is lehet ?

Pénzcentrum
2005. augusztus 31. 11:26

A Yahoo és a Google mellett Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.

 
A  Yahoo és a Google mellett a Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes vagy mobil úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.
 
A Microsoft megvette a Teleo nevű vállalatot, így az MSN szolgáltatásába beépítheti az akvirált cég VoIP technológiáját. Ez a felhasználók szempontjából annyit jelent, hogy ezentúl az MSN Messangerből is lehet majd vezetékes, illetve mobil számokra hívásokat intézni. (Ez egyelőre a Google szolgáltatása még nem biztosítja.)
Az MSN termékmenedzsere elmondta: még nem döntöttek az anyagi vonzatokról, de alapvetően két út áll előttük: díjkötelessé teszik a szolgáltatást, vagy hirdetéseket helyeznek el a programban (de ha igazán versenyelőnyhöz szeretnének jutni akkor ez utóbbit választják).
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?