14 °C Budapest

Miért fizessünk a telefonálásért, ha ingyen is lehet ?

Pénzcentrum
2005. augusztus 31. 11:26

A Yahoo és a Google mellett Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.

 
A  Yahoo és a Google mellett a Microsoft is bevezeti internetes telefonszolgáltatását. Ezen szolgáltatások nagy előnye, hogy a belföldi és külföldi telefonálások is jelentősen olcsóbbak mintha azt a vezetékes vagy mobil úton bonyolítanánk, sőt bizonyos esetekben ingyenesek is lehetnek.
 
A Microsoft megvette a Teleo nevű vállalatot, így az MSN szolgáltatásába beépítheti az akvirált cég VoIP technológiáját. Ez a felhasználók szempontjából annyit jelent, hogy ezentúl az MSN Messangerből is lehet majd vezetékes, illetve mobil számokra hívásokat intézni. (Ez egyelőre a Google szolgáltatása még nem biztosítja.)
Az MSN termékmenedzsere elmondta: még nem döntöttek az anyagi vonzatokról, de alapvetően két út áll előttük: díjkötelessé teszik a szolgáltatást, vagy hirdetéseket helyeznek el a programban (de ha igazán versenyelőnyhöz szeretnének jutni akkor ez utóbbit választják).
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem