3 °C Budapest
Paprikapor fekete kövön

Mennyire bírod a csípőset? Ez a magyaros chiliszósz minden kemény legényt próbára tesz

2024. augusztus 23. 08:15

Legyen az édes, tölteni való vagy épp csípős, az biztos, hogy a paprika évszázadok óta elengedhetetlen alapanyaga a magyar gasztronómiának – írja a HelloVidék.  

Bár a paprika nem tartozik az őshonos növényeink közé, a paprika immáron évszázadok óta elengedhetetlen alapanyaga a magyar gasztronómiának. Legyen szó akár édes, tölteni való, csípős, extrém csípős vagy őrölt fűszerpaprikáról, nélkülük szinte elképzelhetetlen az igazi magyaros étel. A HelloVidék ma reggeli cikkében ezúttal a legfinomabb, garantáltan könnyfakasztó magyar termesztésű csípős paprikákat vizsgálta meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2025. december 14. vasárnap
Szilárda
50. hét
December 14.
Advent (3.)
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2025. december 13. 19:20