Ausztrália a legkívánatosabb célország a munka miatt költözni vágyók számára és London vezeti a városok listáját.
Ettől sokan falra másznak: fű alatt megváltozott a magyarok kedvenc mekis hamburgerének receptje
Új elkészítési módra állt át szendvicseinél az utóbbi hónapokban a hazai McDonald's - írja a hvg.hu. Reményeik szerint kicsit finomabbak és frissebb állagúak lettek az ételek.
A gyorsétteremlánc apróbbakat csavart a burgerek készítési folyamatán, így kicsit megváltozott ezek íze és állaga. A folyamat hónapokkal ezelőtt indult meg, és mostanra az összes magyarországi étterembe begyűrűzött.
A vállalat újdonságként hirdeti, hogy a Big Mac fedelét most már máshogy szórják meg szezámmaggal, mert hogy eddig olyan „steril" volt, hogy mindenhová ugyanolyan sűrűséggel jutott belőle, de most már „rusztikusabb," hogy ide kevesebb megy, oda meg több.
A sajtburgeren és a Big Macen bemutatott csavarás, hogy most már nem az összerakáskor kerül bele a kockázott hagyma, hanem már grillezés közben rászórják a piruló húspogácsára. Az extra hőhatástól a McDonald's szerint kicsit kioldódik a hagymából a cukor.
Új sütési beállításokat is használnak a grillezésnél, ettől elvileg ropogósabb a húskéreg, és nem szívja be annyira a szószokat. De belül meg a gyorsétteremlánc szerint szaftosabb is marad a hús. A másik változás, hogy „új temperálási procedúrával" rakják a szendvicsekbe a sajtot. Ez magyarul azt jelenti, hogy nemcsak kikapják a hűtőből, és rácuppantják a húsra, hanem előmelegítik, amitől élénkebb sárga lesz a színe, és kicsit jobban ráolvad a húspogácsára.
A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.
Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.
Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.
Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.
-
Folytatódik az árcsökkentési program a Lidlben: mutatjuk, milyen akciók érkeztek
A magyar vásárlók különösen árérzékenyek, még mindig megnézik, hogy mire, mennyit költenek.
-
Erre most még kevesen gondolnak, amikor hitelt vesznek fel
Fáy Zsolttal, a MagNet Bank elnökével beszélgettünk.
-
Videó: bejutottunk a SPAR üzemébe, ahol évi 20 millió kg húst dolgoznak fel
Jelenleg több mint 360 ember dolgozik az üzemben.
-
Élethelyzetek, amiben kivédhető az anyagi kockázat (x)
Az elmúlt években különösen sok elbizonytalanító körülménnyel kellett szembenéznünk.