14 °C Budapest
Munkaidő naptár 2022: Így oszd be a szabadságodat, hogy a legtöbb szabadidőd legyen!

Munkaidő naptár 2022: Így oszd be a szabadságodat, hogy a legtöbb szabadidőd legyen!

2021. december 4. 12:02

Az éves munkaidő naptár minden magyar dolgozó jó barátja: egy jól vezetett munkaidő naptár elárulja, mikor vannak a munkaszüneti napok, mikor számíthatunk egy váratlan áthelyezett pihenőnapra, vagy egy – sokak szerint a legkellemetlenebb meglepetés formájában – egy hétvégi munkanapra. Nézzük, hogy néz ki a munkaidő naptár 2022 évében és hogyan tervezzük az új, 2022 munkaidő naptár segítségével a szabadságunkat!

A részletes munkaidőnaptár 2022 tartalmazza, hogy mikor van munkaszüneti nap 2022, áthelyezett pihenőnap 2022, áthelyezett munkanap 2022, illetve hogyan oszlanak el az évben a sima munkanapok és a heti pihenőnapok. Mikor vannak az úgynevezett „piros betűs” ünnepek, mint például a karácsony, és milyen napokra esnek ezek a jeles alkalmak, amikor munka helyett otthon ünnepelhetünk?

Munkaidő naptár 2022

Egy jó 2022 munkaidő naptár segít, hogy szabadságunkat a lehető legtakarékosabban osszuk el, kihasználva a csonka heteket, hosszú hétvégéket esetenként extra hosszú szabadságok kiváltására, mindössze pár nap felhasználásával. A munkaidő naptár 2022 azt is elárulja, mikor lesz a szokottnál hosszabb a hét egy esetleges szombati munkanappal, illetve hogy a munkaidő naptár szerint mikor vannak extra szabadnapok, amelyeknek minden – hagyományos, 40 órás munkarendben dolgozó - magyar munkavállaló csak örülhet.

Munkaidő naptár 2022
Munkaidő naptár 2022

Munkaidő naptár 2021

Számtalan munkaidő naptár típus létezik: egyes munkaidő naptárak a szabadnapokat és a munkanapokat sorakoztatják fel, míg mások inkább a mindennapi tevékenységeink számon tartásában segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban működhessünk, kifejezetten rugalmas időbeosztás, vagy home office esetén. Egyedi munkaidő naptár készítési tippjeinkről itt írtunk részletesen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem