20 °C Budapest
Concert stage and concert audience.

Így él most Hollandiában a lány, akivel Azahriah összejött az egyik koncertjén

2023. október 21. 18:08

Budai Laura elköltözött Magyarországról, mert a 2022 májusában történt botrány után sok zaklatás érte. Most Hollandiában él, erről nyilatkozott a Borsnak. Egy Azahriah-koncert után Laura és az énekes egy mobil wc mögött létesített szexuális kapcsolatot, amit valaki videóra vett és feltöltötte az internetre.

Azahriah jelenleg az egyik leghíresebb hazai előadó, aki háromszoros koncertre készül a Puskás Arénában, a jegyekért óriási harc folyt. Tavaly az énekes azzal került a hírekbe, hogy videóra vették, ahogy egy rajongóval létesített szexuális kapcsolatot egy toitoi wc mögött. Azahriahnak ráadásul akkor barátnője is volt. A rajongó kilétére is fény derült, a lánynak pedig azóta nincs nyugta a zaklatóktól.

A videó nyilvánosságra kerülése után az addig ismeretlen rajongólányból közellenség lett, akinek nem maradt más választása, mint elhagyni az országot is - írja a lap. Az eset óta közel másfél év telt el. Budai Laura már egy jó ideje Hollandiában él, egészen odáig menekült a megaláztatás elől. 

Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már mint egy éve

– mondta el Laura a lapnak, hozzátéve: "Rengeteg bántást kapok mai napig, az emberek ezt sosem fogják elfelejteni... Ha visszamehetnék a múltba, fel sem vállaltam volna magam, bár nem is a felvállalással van probléma, hanem azzal hogy videós interjút adtam, megmutattam az arcom. Ráadásul úgy éreztem hogy teljesen kiforgatják a szavaim, kamerák előtt kellett beszélnem, és persze ott volt a sok világítás, fény, ami miatt nem éreztem magam komfortosan, így előfordult hogy hülyeségeket mondtam."

Egyébként hiába élek külföldön, oda is követ a múltam, hisz fent vagyok a social média platformokon, és úgysem tudom teljesen ezt lezárni

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- mondta a lapnak. A lány természetesen hallott róla, azóta mekkora sztár lett Azahriah. Ennek kapcsán úgy nyilatkozott:

Én örülök a sikerének, hisz megérdemli. Szerintem egy nagy tehetség, és nagyon sok magyar, sőt külföldi előadót is túlszárnyal. Már rég megmondtam, mekkora sikere lesz a jövőben. A koncertjére viszont nem megyek el

– mondta el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm