Kiírták Ócsa közbeszerzési pályázatát

MTI
2012. április 20. 17:01

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gyorsított tárgyalásos - kétfordulós - közbeszerzést hirdetett az Ócsa területén felépülő szociális lakások, valamint a kapcsolódó infrastruktúra elemek kivitelezésére - a felhívás a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 80 lakás közül 50-nek az alapterülete 50 négyzetméter, 20 lakásé 60 négyzetméter, míg 10 darabé 70 négyzetméter. Emellett 15 ezer négyzetméter utat, 1.200 négyzetméter kerékpárutat, közvilágítást, víz- és csatorna vezetéket kell építeni.

A jogerős építési engedélyt az ajánlatkérő adja, a kivitelezés egészében a nyertes feladata lesz. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt 3 évben, az összesített nettó árbevétele elérte a 2 milliárd forintot. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy 80 százalékban a vállalási árat, 10-10 százalékban pedig a kivitelezési határidőt, illetve a vállalat garancia idejét nézik. A közbeszerzésre május 2-ig lehet jelentkezni, a második fordulóba jutott jelentkezőket május 10-ig értesíti az ajánlatkérő.

 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?