16 °C Budapest

Kiírták Ócsa közbeszerzési pályázatát

MTI
2012. április 20. 17:01

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gyorsított tárgyalásos - kétfordulós - közbeszerzést hirdetett az Ócsa területén felépülő szociális lakások, valamint a kapcsolódó infrastruktúra elemek kivitelezésére - a felhívás a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A 80 lakás közül 50-nek az alapterülete 50 négyzetméter, 20 lakásé 60 négyzetméter, míg 10 darabé 70 négyzetméter. Emellett 15 ezer négyzetméter utat, 1.200 négyzetméter kerékpárutat, közvilágítást, víz- és csatorna vezetéket kell építeni.

A jogerős építési engedélyt az ajánlatkérő adja, a kivitelezés egészében a nyertes feladata lesz. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt 3 évben, az összesített nettó árbevétele elérte a 2 milliárd forintot. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy 80 százalékban a vállalási árat, 10-10 százalékban pedig a kivitelezési határidőt, illetve a vállalat garancia idejét nézik. A közbeszerzésre május 2-ig lehet jelentkezni, a második fordulóba jutott jelentkezőket május 10-ig értesíti az ajánlatkérő.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 21. csütörtök
Orsolya
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?