2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Vérprofi befektető árulta el, hogyan triplázhatod meg most a pénzed


Vajon mennyi pénzt lehet keresni a tőzsdén, mekkora hozam az, ami garantálható? Hosszú távon tényleg verhetetlen? Összefoglaló videónkból minden kiderül.

A múlt héten röppent fel a hír, a budai hegyvidéken titokzatos módon eltűnt emberről. Utóbb az is kiderült, hogy az illető ismerősi köréből 500 millió forintot kalapozott össze, hogy azt a tőzsdén megpörgetve nagy hozamot érjen el. A 20 százalékos hozamígéret sokakatelcsábított, ám most bottal üthetik a pénzük nyomát.

De mennyi pénzt lehet egyáltalán keresni a tőzsdén? Mekkora hozam az, ami tényleg garantálható? Statisztikailag igazolható, hogy a tőzsdei befektetés hosszú távon a hozam tekintetében minden más befektetési formát péppé ver, de akkor hol vannak akkor a tőzsdei milliárdosok ezrei? Részletek a videóban:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk