2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Besokallt Berki Krisztián felesége: spórolásra kell nevelni férjét


Gyakran rá kell pirítani Berki Krisztiánra, hogy ne költse ész nélkül a pénzt - mesélte a felesége. Kiderült, hogy a celeb régebben nem volt hajlandó 2 milliónál kevesebb kápéval elhagyni a házat, ma már beéri pár tízezerrel is.

Berki Mazsi nem bírja, hogy férje két kézzel szórja a pénzt, ezért spórolásra neveli Berki Krisztiánt. Mazsi a Hot Magazinnak elmondta, hálás a férjének, de értékrendje nem változott: bár jó anyagi háttérrel rendelkező családban nőtt fel, otthon azt tanulta, hogy mindenért meg kell dolgozni, nem lehet szórni a pénzt.

Ha őszinték akarunk lenni, Mazsi megszokta a jót, de ez mellettem már csak így megy. Az én feleségem ne álljon órákat a tűzhely mellett a konyhában, és ne járjon sz*r autóval, épp ezért vettem neki egy vadonatúj, húszmilliós sportkocsit. És ez csak egy ajándék a sok közül!

- mondta a lapnak Berki Krisztián, majd elmesélte, hogy amikor megismerkedtek, Mazsinak egy kis autója volt, amit 10 ezer forintért tele tudott tankolni. Amikor kapcsolatuk elején Berki kölcsönadta az egyik autóját, abba már negyvenezerbe került egy teli tank, így Mazsi közölte, hogy ő ezt nem fogja tudni vállalni. Azt a választ kapta, hogy nem is kell, ezt eleinte nem volt könnyű elfogadnia.

Felesége elmondta, már sok dolgot elért Berkinél: régebben például nem volt hajlandó kétmillió forintnál kevesebb készpénzzel elindulni otthonról, ma már 40-50 ezret hord magánál.

Ha a párizsi kiruccanásunk rajta múlik, akkor az hétszázezer forint helyett hárommillióba fájt volna. De számtalan ehhez hasonló, hétköznapi eset is van, amikor muszáj rápirítanom, hogy ne szórja két kézzel a pénzünket

- mesélte Mazsi, aki ugyanakkor bízik férje üzleti érzékében. Mint mondta, eladta a vállalkozását, és a pénzt Berki cégébe fektette.

Az nem derült ki, hogy sikerült-e leszoktatnia Berkit arról a hóbortjáról, hogy egy inget nem vesz fel kétszer. Korábban a celeb azt mesélte, hogy évente kb. 20 millió forintot költ el csak ingekre.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk