0 °C Budapest

Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

2016. november 2. 16:32

Egyik buli után összevert egy külföldi férfit az X-Faktor fiatal tehetsége, ezért kizárták a versenyből. A felelőtlen magatartás sok fiatal karrierjét derékba töri, vélhetően Petics Kristóf is élete egyik nagy lehetőségét bukta el ezzel.

Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző az X-Faktor csapatából. Petics Kristóf egyik éjszakai mulatozása során összevert egy külföldi férfit, majd a rendőrségen töltötte az éjszakát. Nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedésével problémák adódtak, de ez volt az utolsó csepp. A csatorna komoly döntést hozott, 

kizárták a versenyből!

"Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többi versenyzőt, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg."

A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem

- mondta a Blikknek az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László. A 19 éves versenyző értetlenül áll a történtek előtt, a szülei pszichológushoz küldenék.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek. Azt mondták, hogy ilyen habitussal nem vagyok képes ezt végigcsinálni, és nem akarnak velem dolgozni."

Nem értem, hiszen civilként kerültem bajba, nem a műsor miatt. Nem vagyok kiszámíthatatlan, pedig azzal is érveltek, veszélyt jelentek az X-Faktorra

- mondta a fiatal énekes.

Az szinte biztos, hogy ez nagy érvágás a fiatal versenyzőnek, hogy elesik ettől a lehetőségtől. Hiszen a tehetségkutatók sokakat indítottak el a pályán, és elég jó ugródeszkának bizonyult. A karrier, hírnév és a siker pedig ebben a szakmában is jó pénzt hoz. Korábban a Pénzcentrum utánajárt, hogy néhány ismert énekes mennyiért vállal egy fellépést. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Tóth Gabi például - aki egyébként most az X-Faktor egyik mentora is - egy félórás fellépést  370 ezer forint + áfáért vállal a fővárosban. Radics Gigi egy kisebb élőzenekaros, 50 perces hakniért 500 ezer forint + áfát kér. Vastag Csaba egy 60 perces előadást 390 ezer forint + áfáért vállal, de egy nagyobb volumenű, 100 perces koncertért már egymilliót kér. Egy fővárosi 30-40 perces előadásért Oláh Gergő 240 ezer forint + áfát kér.

További sztárgázsikért KATTINTS IDE! 

Tehát, valószínűleg ez volt Petics Kristófnak élete legdrágább balhéja, mert nem csak a versenyből zárták ki, de elesett számos lehetőségtől és sok millió forint gázsitól is.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
coachco  |  2023.12.05 13:06
Közelednek az önkormányzati választások. Mindeközben az önkormányzatiság zsugorodik, jelentősége, sz...
hrbonbon  |  2023.12.05 00:01
HOT DESKING It is an office organization system that involves multiple workers using and sharing a...
laskainelli  |  2023.12.04 10:47
A médiában és a környezetünkben november közepétől gyakran az ideális családi ünnepek képe jelenik m...
hrdoktor  |  2023.12.04 10:06
Sokan szükséges rosszként tekintenek az üzemorvosi vizsgálatra, pedig nemcsak a munkáltató, hanem a...
vezetoi-coaching  |  2023.12.03 14:09
A Linkedin-re ezzel a commenttel postoltam (és mivel az is jó lett szerintem, idemásolom, hátha vala...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem