28 °C Budapest
Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

2016. november 2. 16:32

Egyik buli után összevert egy külföldi férfit az X-Faktor fiatal tehetsége, ezért kizárták a versenyből. A felelőtlen magatartás sok fiatal karrierjét derékba töri, vélhetően Petics Kristóf is élete egyik nagy lehetőségét bukta el ezzel.

Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző az X-Faktor csapatából. Petics Kristóf egyik éjszakai mulatozása során összevert egy külföldi férfit, majd a rendőrségen töltötte az éjszakát. Nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedésével problémák adódtak, de ez volt az utolsó csepp. A csatorna komoly döntést hozott, 

kizárták a versenyből!

"Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többi versenyzőt, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg."

A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem

- mondta a Blikknek az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László. A 19 éves versenyző értetlenül áll a történtek előtt, a szülei pszichológushoz küldenék.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek. Azt mondták, hogy ilyen habitussal nem vagyok képes ezt végigcsinálni, és nem akarnak velem dolgozni."

Nem értem, hiszen civilként kerültem bajba, nem a műsor miatt. Nem vagyok kiszámíthatatlan, pedig azzal is érveltek, veszélyt jelentek az X-Faktorra

- mondta a fiatal énekes.

Az szinte biztos, hogy ez nagy érvágás a fiatal versenyzőnek, hogy elesik ettől a lehetőségtől. Hiszen a tehetségkutatók sokakat indítottak el a pályán, és elég jó ugródeszkának bizonyult. A karrier, hírnév és a siker pedig ebben a szakmában is jó pénzt hoz. Korábban a Pénzcentrum utánajárt, hogy néhány ismert énekes mennyiért vállal egy fellépést. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Tóth Gabi például - aki egyébként most az X-Faktor egyik mentora is - egy félórás fellépést  370 ezer forint + áfáért vállal a fővárosban. Radics Gigi egy kisebb élőzenekaros, 50 perces hakniért 500 ezer forint + áfát kér. Vastag Csaba egy 60 perces előadást 390 ezer forint + áfáért vállal, de egy nagyobb volumenű, 100 perces koncertért már egymilliót kér. Egy fővárosi 30-40 perces előadásért Oláh Gergő 240 ezer forint + áfát kér.

További sztárgázsikért KATTINTS IDE! 

Tehát, valószínűleg ez volt Petics Kristófnak élete legdrágább balhéja, mert nem csak a versenyből zárták ki, de elesett számos lehetőségtől és sok millió forint gázsitól is.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.16 07:59
Gazdasági társaság által vásárolt kerékpár számviteli elszámolása attól függ, hogy a kerékpárt hogya...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!