12 °C Budapest
Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

Botrány az X-Faktorban: milliókat bukhat a verekedő énekes + videó

2016. november 2. 16:32

Egyik buli után összevert egy külföldi férfit az X-Faktor fiatal tehetsége, ezért kizárták a versenyből. A felelőtlen magatartás sok fiatal karrierjét derékba töri, vélhetően Petics Kristóf is élete egyik nagy lehetőségét bukta el ezzel.

Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző az X-Faktor csapatából. Petics Kristóf egyik éjszakai mulatozása során összevert egy külföldi férfit, majd a rendőrségen töltötte az éjszakát. Nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedésével problémák adódtak, de ez volt az utolsó csepp. A csatorna komoly döntést hozott, 

kizárták a versenyből!

"Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többi versenyzőt, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg."

A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem

- mondta a Blikknek az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László. A 19 éves versenyző értetlenül áll a történtek előtt, a szülei pszichológushoz küldenék.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek. Azt mondták, hogy ilyen habitussal nem vagyok képes ezt végigcsinálni, és nem akarnak velem dolgozni."

Nem értem, hiszen civilként kerültem bajba, nem a műsor miatt. Nem vagyok kiszámíthatatlan, pedig azzal is érveltek, veszélyt jelentek az X-Faktorra

- mondta a fiatal énekes.

Az szinte biztos, hogy ez nagy érvágás a fiatal versenyzőnek, hogy elesik ettől a lehetőségtől. Hiszen a tehetségkutatók sokakat indítottak el a pályán, és elég jó ugródeszkának bizonyult. A karrier, hírnév és a siker pedig ebben a szakmában is jó pénzt hoz. Korábban a Pénzcentrum utánajárt, hogy néhány ismert énekes mennyiért vállal egy fellépést. 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Tóth Gabi például - aki egyébként most az X-Faktor egyik mentora is - egy félórás fellépést  370 ezer forint + áfáért vállal a fővárosban. Radics Gigi egy kisebb élőzenekaros, 50 perces hakniért 500 ezer forint + áfát kér. Vastag Csaba egy 60 perces előadást 390 ezer forint + áfáért vállal, de egy nagyobb volumenű, 100 perces koncertért már egymilliót kér. Egy fővárosi 30-40 perces előadásért Oláh Gergő 240 ezer forint + áfát kér.

További sztárgázsikért KATTINTS IDE! 

Tehát, valószínűleg ez volt Petics Kristófnak élete legdrágább balhéja, mert nem csak a versenyből zárták ki, de elesett számos lehetőségtől és sok millió forint gázsitól is.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?