14 °C Budapest

Címke: kökény attila (20 cikk)

Pénzcentrum | 2021. február 13. 07:01

Így mulat a budai elit: 50 ezres vacsora, 300 ezres minikoncert Valentin-napra

Egyre népszerűbb hazánkban is a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap, tavaly összesen már 13 milliárd forintot költöttek el a magyarok a hozzá kapcsolódó tárgyakra és élményekre. Idén azonban ennek feltehetően csak a töredékét fogjuk, hiszen se romantikus utazás, se éttermi vacsora, sem pedig élő koncert nem jöhet szóba a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások okán. Vagy mégis? Mutatjuk, hogyan készülnek a legélelmesebb éttermek és menedzserek az év legrózsaszínebb napjára.

Pénzcentrum | 2020. augusztus 9. 15:03

Ennyit kereshetett új munkájával a magyar mulatós sztár: kétkezi meló, nem szégyelli

A koronavírus-járvány miatt a legnehezebb időkben kétkezi munkásnak állt Kökény Attila, és több családtagja is. A magyar zenész szerint nem szégyen a fizikai munka, mint mondta, valamiből el kellett tartania a családját. A segédmunkások azonban nem keresnek kifejezetten jól Magyarországon, ha napi bért kapnak, az 8-15 ezer forint közé esik különböző állásajánlatok szerint, de a havi bérezésük is leginkább 170 ezer forint körül mozog átlagosan, persze vannak, akik ezt akár 300 ezer forint fölé is tudják tortázni.

Pénzcentrum | 2013. február 9. 13:05

Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.