15 °C Budapest

Gyorsasági hitelfutam: keresztbetesznek a Providentnek?

Pénzcentrum
2007. január 2. 11:00

A fogyasztók kegyeiért folytatott banki versengésben a hitelintézetek az utóbbi hetekben már az időtényezőt is bevetették a meggyőzés eszközeként, melynek folyományaképp akad olyan ajánlat is, hogy az igénylő akár 1 órán belül hozzájuthat hiteléhez.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szoros határidők persze az ingatlanfedezet nélkül nyújtott kisebb összegekre, jellemzően 500 ezer forint alatti kölcsönökre vonatkoznak - írja a Világgazdaság.

A Budapest Bank Privát Kölcsön Expressz fedezet nélküli konstrukciója esetében a maximum 500 ezer Ft-os kérelmet fél óra alatt elbírálja a bank, majd az ügyfél akár készpénzben is felveheti a kért összeget.

A CIB Bank Gyorskölcsön összege 75 ezer és félmillió Ft között mozoghat, az elbírálás itt egy órán belül történik, majd rögtön folyósításra is kerül pénz.

Az OTP Bank az ügyfél kérelmét akár 30 perc alatt elbírálja fiókjaiban, így a kölcsön még az igénylés napján a számlára kerülhet.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Amint azt korábbi összeállításunkban kiemeltük (a BAR-lista mellett) elsősorban a rendkívüli gyorsaság és egyszerűség volt eddig a Provident legfontosabb versenyelőnye, melyért a fogyasztók igen nagy felárat is hajlandók fizetni, minden jel arra utal azonban, hogy a bankok is igyekeznek ebbe az irányba elmozdulni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00