31 °C Budapest

Címke: testmagasság (20 cikk)

Pénzcentrum | 2010. április 20. 13:02

Súlyos bírság a Gastroyalnak

A Gastroyal Food Vendéglátóipari Kft. 2009 márciusa és júniusa között fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal. A vállalkozás olyan állításokat tett fogyókúrás ételeiről, amelyeket nem tudott hitelt érdemlően igazolni, így 10 millió forintos bírságot kapott.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 5. 08:02

Vastag combbal a szívinfarktus ellen!

Kutatások szerint a 60 centiméternél nagyobb kerületű combbal rendelkező nők, illetve férfiak esetében jóval kisebb a szívmegbetegedések, és a korai halál kockázata, mint a vékonycombúak esetében.

Pénzcentrum | 2009. február 17. 11:00

Ellenőrizd a gyerekülést: a csemetéd biztonságánál nincs fontosabb!

Felmérések szerint az autósok alig harmada rögzíti az előírásoknak megfelelően a biztonsági gyereküléseket, 83 %-uk pedig nincs is tisztában a gyerekülésekre vonatkozó szabályokkal. A szakértők a szülők felelősségére hívják fel a figyelmet, hiszen mi lehetne fontosabb, mint a gyermekünk, vagy az unokánk biztonsága!

Pénzcentrum | 2008. szeptember 8. 05:40

Veszélyes gyerekülések: ellenőrizd, mielőtt baj lesz!

Immár hetedik éve kötelező a gyerekülések használata, ennek köszönhetően évről-évre egyre elfogadottabbá, sőt természetessé vált a használata. A megváltozott szabályozásra tekintettel összefoglaljuk, hogy melyek a szabályos ülések és milyen esetben tekinthetünk el a használatától. A gyermekek utaztatásáról a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása (KRESZ) egyértelmű útmutatást ad a járművezetőknek.