14 °C Budapest

Címke: jaksity györgy (23 cikk)

Pénzcentrum | 2009. január 26. 10:00

A szigetes Gerendai Károly az év üzletembere

2008-ban "Az év üzletembere" Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója, a "Példakép" Esztergályos Jenő, az Apáczai Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója lett. A "Merész újító" Losonczi Áron, a Litracon Bt. tulajdonosa, a fényáteresztő beton feltalálója, a "Jövő ígérete" Sándor Szandra, a Nanushka designer márka tervező-ügyvezetője lett - jelentették be vasárnap éjjel, az Ernst & Young immár hatodik alkalommal rendezett díjátadó gáláján.

Pénzcentrum | 2009. január 20. 12:50

Ki lesz idén az év üzletembere? Vasárnap kiderül

Az idén hatodik alkalommal meghirdetett Ernst & Young "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") díj jelölési szakasza eredményesen zárult. A jelentkezők számos üzleti szektorból jelentkeztek, kis- és nagyvállalkozók egyaránt. Az idei év sikere, hogy a pályázók között nagy arányban képviseltetik magukat a fiatal vállalkozók is - a legfiatalabb jelentkező 23 éves.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 16. 15:22

Ön is lehet "Az év üzletembere" 2008-ban!

Újra lehet jelentkezni az Ernst & Young "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") díjra. Minden sikeres vállalkozásnak szüksége van egy álmodóra, egy felfedezőre és egy üzletemberre. Az Ernst & Young idén is keresi azon vállalkozókat, akik egy személyben testesítik meg a fenti tulajdonságokat.

Pénzcentrum | 2008. június 3. 15:45

Megválasztották az idei év Ernst & Young "World Entrepreneur of the Year" nyertesét

Dr. Jean-Paul Clozel, a svájci Actelion Pharmaceuticals elnöke és alapítója vehette át az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Ernst & Young "World Entrepreneur of the Year" üzleti elismerését Monte Carlóban. A világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén Magyarországot a hazai győztes Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója képviselte.

Pénzcentrum | 2008. január 28. 08:30

Megvan az Év Üzletembere: vajon ki lett a győztes?

Idén is sorra került az Év Üzletembere választásra az Ernst&Young rendezésében. A legnagyobb figyelmet most a pénzügyi szektor érdemelte ki. 2007-ben közel kétszer annyi jelentkezési lap érkezett be, mint az előző évben, ami a díj egyre nagyobb elismertségét mutatja.

Pénzcentrum | 2006. június 30. 09:30

Fiúk a klubból - fény derült a párttitkokra

A Szeretem Magyarországot Klub, valamint a Majtényi László volt adatvédelmi biztos nevével fémjelzett Eötvös Károly Közpolitikai Intézet tegnap a budapesti Clark Ádám téren, a nullás kilométerkőnél állt elő egy nem meglepő, ám bizonyítható állítással: a pártok jelentősen túllépték törvényes kampánykeretüket.

Pénzcentrum | 2005. október 25. 06:20

Óriási pontgyűjtő akció - van aki még hisz benne

Legutóbb én voltam vásárolni, és mivel ez a tevékenység nem tartozik a kedvenceim közé, a nagy bevásárlóközpontokat pedig ki nem állhatom (főleg mióta egérmérget és társait találtak) -na és persze kényelmi szempontok miatt is- megkerestem a legközelebbi kisboltot és nekiláttam beszerezni a listámon található árukat.

Pénzcentrum | 2004. április 28. 10:31

Lassan indult a BÉT közgyűlése...

Ma tartja éves rendes közgyűlését a BÉT Rt. A társasági esemény meglehetősen lassan indult, 10 óráig csak technikai napirendi pontok kerültek napirendre. A szavazatszámlálás a részvényesek kérésére kézi, így a szokásosnál is lassabb a közgyűlés menete. A fő tulajdonosok a rendkívüli közgyűlés óta nem változtak, az Arago-Cashline- BAÁL nevével fémjelzett tulajdonosi kör meghatározó részesedéssel

Pénzcentrum | 2004. április 28. 08:12

BÉT az EU-csatlakozás után - beszélgetés Jaksity Györggyel

Pozitív hatása lehet mind a tőzsde, mind pedig a befektetők számára az európai uniós csatlakozásnak, bár ezek egy része már lezajlott - derül ki Jaksity Györgynek, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnökének a szavaiból. Az alábbi írás a Synergon Magasyn című kiadványában jelent meg. - Milyen közvetlen előnyökkel jár a BÉT és a befektetők számára az EU-csatlakozás?

Pénzcentrum | 2004. április 21. 16:04

Járai a további kamatcsökkentés esélyeiről

Járai Zsigmond szerint elképzelhető újabb alapkamat-csökkentés, amennyiben továbbra is jól alakulnak a gazdasági folyamatok. Az euró bevezetésének időzítése szintén a gazdasági folyamatok alakulásától függ, amelyre 2009-ben, vagy 2010-ben kerülhet sor. Az MNB elnöke az MTI tudósítása szerit kiemelte, hogy a jegybank a lehető legnagyobb alkalmazkodó-készséget mutatja a kormány által kijelölt

Pénzcentrum | 2004. április 21. 14:30

Jaksity az adórendszer reformja mellett

Túlságosan magas adókulcsok, nem eléggé színvonalas szolgáltatások - jellemezte az államháztartást Jaksity György, aki további reformokat sürgetett. A Budapesti Értéktőzsde elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság, az ICEG Európai Központ és az Állami Számvevőszék Fejlesztési és Módszertani Intézetének közös konferenciáján az adórendszer átalakítása mellett foglalt állást. "Egyszerűbb,

Pénzcentrum | 2004. április 20. 15:10

Jaksity György: az új Európa legnagyobbjai között

Az új Európa gazdasági jövőjét vizsgáló cikkében a Financial Times 25 fős listát állít fel a kontinens fiatal üzletembereiből. Az FT szerint rajtuk múlik, hogy Európa jó irányba halad-e, vagy az USA és Ázsia mögé szorul a globális versenyfutásban. A listán egyedüli magyarként Jaksity György képviselteti magát. A 25 kiemelt üzletember között 3 kelet-európai szerepel. Lista: Christina

Pénzcentrum | 2004. április 13. 14:52

Államháztartási reform: mikor, mit és hogyan?

A Magyar Közgazdasági Társaság , az ICEG Európai Központ és az Állami Számvevőszék Fejlesztési és Módszertani Intézeté-nek közös konferenciája. Időpont: 2004. április 21. 9 óra Helyszín: a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházának Széchenyi terme (Budapest, I. Krisztina krt.99) Az állami szerepvállalás mértéke, szerkezete Magyarországon súlyos növekedési és egyensúlyi gondok forrása.

Pénzcentrum | 2004. április 13. 10:12

Becsengetett Csillag István

Ma Csillag István, gazdasági miniszter nyitotta meg jelképesen a BÉT kereskedését. Csillag István beszédében elmondta, hogy kapcsolata a tőzsdével hosszú gyökerekre nyúlik vissza. A gazdasági miniszter elmondta, hogy a kormány liberális gazdaságpolitikát folytat, s a hitelességet és bizalmat vissza kívánja állítani. Ehhez 3 tényező kell: Átlátható, világos gazdaságpolitika megkövetelése,

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm