Miskolc a fine dining új fővárosa? Újabb Michelin-ajánlású étterem nyílik
A Michelin-ajánlással rendelkező mályinkai Iszkor étterem a borsodi megyeszékhely belvárosában nyit új egységet.
A Michelin-ajánlással rendelkező mályinkai Iszkor étterem a borsodi megyeszékhely belvárosában nyit új egységet.
A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz szerint ezek a legjobb brunch- és reggelizőhelyek 2025-ben.
Szeptember 15-én végleg bezárja kapuit a Labirintus Pizzéria, amely immár 28 éven keresztül szolgálta ki vendégeit Kecskemét belvárosában.
A Dining Guide szerint ezek az éttermek azok, ahol a vasárnapi ebéd igazi ünneppé válik a család és a barátok számára.
Te, tudod milyen éttermek részesültek már ebben az elismerésben? Teszteld tudásod a Pénzcentrum mai kvízével és derítsd ki, mennyire vagy otthon a magyar éttermek világában. Lássuk!
A fiatalabb generációk egyre inkább keresik az igényes vendéglátást, és ez a lista pontosan azt mutatja meg, hol találnak rá.
Ez az étel nemcsak az otthon, a család és az ünnepek szimbóluma, hanem a bőség és jólét egyik jelképe is. El is kérik az árát.
Válságállóbbak, vagy éppen sérülékenyebbek a hazai topéttermek, mint egy átlagos vendéglátóhely? Mutatjuk, melyik fine dining hely zárta veszteséggel a múlt évet.
A tavaszi zimankóban nincs kellemesebb, mint társaságban egy télikertben eperdarabokkal meghintett spárgakrémlevest kanalazni, miközben a buja zöldben, az üvegfalon túl tombol a szél.
Teszten a balatongyöröki Szépkilátó közvetlen szomszédjában rejlő APáholy Étterem: a kilátást, az ételeket és hangulatokat is górcső alá vettük.
Nagyon sokan jártak oda a sváb fogásokért és a családias hangulatért, de az étterem március legvégén bezár.
A 2024-es Michelin Guide Hungary kiadványban összesen 78 étterem szerepel: 34 Budapesten és 44 vidéken található.
A hazai MICHELIN-csillagos éttermek megőrizték kitüntetésüket, sőt, az idei évben, a tavalyival ellentétben, új csillagokat is kiosztottak.
Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a magyar éttermekben manapság ehető gulyásleveseket a közismert budapesti étterem-lánc tulajdonos, Wang Mester.
A hazai vendéglátás komoly változások előtt áll: a gazdasági környezet, a fogyasztói szokások átalakulása és a szakemberhiány mind jelentős kihívásokat jelentenek.
Csaknem fele-fele arányban találhatók meg éttermek a térképen Budapesten és vidéken.
Akinek fontos, hogy fenntarthatóan működő étterembe látogasson, az ezek közül a helyek közül válasszon!
A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Már tavaly is minimum 4 ezer forintot kellett otthagyni az ország lefinomabb rántott húsaiért, 2024-re pedig az árak csak tovább nőttek.
Pallag Dávid, a Rutin étterem séfje és tulajdonosa, bejelentette, hogy éttermét a hétvégén bezárta.