Szörnyű részletek L. L. Junior fiának balesetéről: megelőzhető lett volna a tragédia?

Szörnyű részletek L. L. Junior fiának balesetéről: megelőzhető lett volna a tragédia?

2019. november 12. 09:00

Nem ment gyorsan L. L. Junior kisfiának gázolója, de nem tudta elkerülni a balesetet - derült ki a szakértői véleményekből. A 76 éves férfi augusztus végén gázolta el az énekes gyermekét Zuglóban, ám most kiderült, hogy a kisfiú már a tragédia előtt is megpróbált átrohanni a piroson, akkor még sikerült visszafogni.

Újabb részletek derültek ki L. L. Junior kisfiának balesetéről: ismert, a gyermeket augusztus végén gázolta el egy idős férfi Zuglóban, amikor a kisfiú a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra. Most az Index arról ír, hogy a szakértői vélemény szerint a 76 éves sofőr maximum 41-41 kilométer per órás sebességgel haladt, amikor elütötte a gyereket, tehát nem lépte túl a megengedett 50-es maximumot.

A Füredi úton a Rákosi út irányába haladtak, de a zebra előtti kereszteződésénél pont pirosat kaptak. Amikor a lámpa újra zöldre váltott, a sofőr normál tempóban indult el

- vázolta a lapnak Janklovics Ádám, a sofőr védője. A szakértők azt is kiszámolták, hogy az idős férfi csak akkor nem gázolta volna halálra a gyereket, ha 31-32-vel halad, és beletapos a fékbe.

Az iratok szerint a gyerek maximum 1,4 másodpercet töltött az aszfalton az ütközés előtt. Megállapították, hogy "a sofőr terhére észlelési és cselekvési késedelem sem mutatható ki, ha a gyalogos gyors mozgással került a gyorsuló kocsi elé." Az autója a baleset idején megfelelő műszaki és közúti közlekedésre alkalmas állapotban volt, a sofőr pedig kiválóan ismerte azt az útvonalat, ahol a gázolás történt.

Egyszer már kifutott volna, mégsem fogta senki

A tanúvallomások szerint megelőzhető lett volna a baj, ugyanis egy nő, aki a gyerek és édesanyja mögött állt a zebránál arról beszélt: a kisfiú a gázolás előtt egyszer már át akart rohanni a piroson másik oldalon várakozó testvéréhez, de akkor még sikerült visszafogni - ám ezt követően sem fogták meg a kezét.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A sofőr a beleset után azt vallotta, hogy a gyerek folyamatosan rohant, arccal pont a másik irányba nézett az ütközésnél, ő pedig már nem tudott lassítani. Janklovics Ádám szerint ügyfele továbbra is rossz lelki állapotban van. A sofőr korábban egy levelet is eljuttatott a szülőknek, amelyben együttérzését fejezte ki valamint arról is írt, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza fel a halálos balesetet.

A BRFK az Index kérdésére azt közölte, hogy közúti baleset okozása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet, és senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Holdblog  |  2022. szeptember 24. 06:09
A kínai termékek egyre kisebb arányt képviselnek az Egyesült Államok importvolumenében. A korábban n...
MEDIA1  |  2022. szeptember 23. 19:35
Tvrtko az 50. születésnapjára idzítve, vasárnap mutatja be a közel egyórás filmet, a korábbiakhoz ha...
Kiszámoló  |  2022. szeptember 22. 17:18
A Lidl Plusz alkalmazásnak nincs túl sok értelme, de van egy funkciója, ami miatt szeretem használni...
Bankmonitor  |  2022. szeptember 22. 13:34
A magyarok többsége 2022. második negyedévében már végig fix kamatozású lakáshitelt igényelt: az érd...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17