2019. november 14. csütörtök Aliz

Újabb fordulat L. L. Junior kisfiának tragédiájában: feleségét perli a sztár


L. L. Junior kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, őt hibáztatja ugyanis a tragédiáért. Pereskedni akar.

A Pénzcentrumon mi is beszámoltunk arról, hogy szombat este egy tragikus közúti balesetben elhunyt L. L. Junior kisebbik fia. Azóta kiderült többek között (bár az esetet még vizsgálják), hogy a gázoló autó sofőrje szabályosan közlekedett, esélye sem volt, az elé kilépő gyerekkel szemben.

A kisgyerek családjában azonban elharapództak az indulatok, a Bors ugyanis úgy tudja, hogy a gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, őt hibáztatja ugyanis a tragédiáért. 

A lap azt írja, hogy L. L. Junior már a tragédia másnapján azt írta közösségi oldalán: háborog a lelke, jogi lépéseket fontolgat. Az énekes ügyvédjétől pedig úgy értesült a lap, hogy a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyukájának a kisfiút.

(Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS