12 °C Budapest

Köss a neten kötelezőt! Ezek az előnyei + videó

Pénzcentrum
2011. november 25. 17:32

Az idei kötelező kampányban is sok ezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Az idei kötelező kampányban is sokezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Interneten kötelező biztosítást kötni nem csak kényelmes, de számtalan egyéb előnnyel is jár. Az internet segítségével a biztosítók ajánlatairól teljesebb képet kaphatunk - mondja Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. Például a Magyar Biztosítók Szövetsége Díjnavigátorában valamennyi biztosító összes ajánlata pontosan megjelenik az összes kedvezménnyel egyetemben.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ám az csak egy dolog, hogy szerződést kötünk az interneten. Előfordulhat, hogy szükségünk lesz különféle dokumentumokra is, amelyeket mind onlien is igényelhetünk. Sőt. Ma már a biztosítók honlapjain lehetőségünk van biztonságosan bankkártyával fizetni is. ha pedig olyan szerencsétlen helyzetbe kerülünk, hogy kárunk keletkezik, azt is be tudjuk jelenteni online, illetve a kárrendezés állásásról is információkat szerezhetünk. A biztosítónak ugyancsak módja van arra, hogy online kérjen be tőlönk különféle dokumentumokat és így tájékoztasson, ha szemleigénye van a kárunk kapcsán.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?