Köss a neten kötelezőt! Ezek az előnyei + videó

Pénzcentrum
2011. november 25. 17:32

Az idei kötelező kampányban is sok ezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Az idei kötelező kampányban is sokezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Interneten kötelező biztosítást kötni nem csak kényelmes, de számtalan egyéb előnnyel is jár. Az internet segítségével a biztosítók ajánlatairól teljesebb képet kaphatunk - mondja Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. Például a Magyar Biztosítók Szövetsége Díjnavigátorában valamennyi biztosító összes ajánlata pontosan megjelenik az összes kedvezménnyel egyetemben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ám az csak egy dolog, hogy szerződést kötünk az interneten. Előfordulhat, hogy szükségünk lesz különféle dokumentumokra is, amelyeket mind onlien is igényelhetünk. Sőt. Ma már a biztosítók honlapjain lehetőségünk van biztonságosan bankkártyával fizetni is. ha pedig olyan szerencsétlen helyzetbe kerülünk, hogy kárunk keletkezik, azt is be tudjuk jelenteni online, illetve a kárrendezés állásásról is információkat szerezhetünk. A biztosítónak ugyancsak módja van arra, hogy online kérjen be tőlönk különféle dokumentumokat és így tájékoztasson, ha szemleigénye van a kárunk kapcsán.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 18. 18:51
Hiába nyert másodjára is pert az Átlátszó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ellen, az a márc...
Holdblog  |  2022. május 18. 06:11
Az Alaskan Airlines igen nagy port kavart a légitársaságok világában, amikor februárban első nagy ha...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?