32 °C Budapest
Oktogon Autumn Cityscape in Andrássy Avenue and Grand Boulevard, Terézváros, 6th District of Downtown Budapest, Hungary, Europe on a Sunny Saturday Afternoon in November 2021 - Andrássy Avenue is a boulevard in Budapest, Hungary, dating back to 1872. Lined with spectacular Neo-renaissance mansions and townhouses featuring fine facades and interiors, it was recognized as a World Heritage Site in 2002. It is also one of Budapests main shopping streets, with fine cafes, restaurants, theaters, embassies and luxury boutiques.

Bejelentették, változik a KRESZ Magyarországon: itt vannak a részletek

MTI
2022. június 21. 06:40

Módosulnak a KRESZ-szabályok Magyarországon: Koncz Zsófia államtitkár arról beszélt, a módosító javaslatban tisztáznák az "elektromos közlekedési eszközök" kérdését, és a vasúti átjárókban is jöhetnek szigorítások.

Számtalan kérdés előkerült a parlament hétfői ülésén, a napirend utáni kérdések során is: többek között a lehetséges KRESZ-változásokra is rákérdeztek a képviselők a kormány tagjainál. Dunai Mónika kormánypárti képviselő konkrétan azt kérdezte, hogy tervezik-e a KRESZ módosítását az elektromos közlekedési eszközökre vonatkozóan a balesetveszély csökkentése érdekében.    

Koncz Zsófia államtitkár válaszában arról beszélt, nem hagyhatók figyelmen kívül a megjelenő új közlekedési eszközök, ezért

Hozzátette: az intézkedés alapvető célja, hogy minden közlekedő számára megteremtse a biztonságos közlekedés feltételeit.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?