2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Óbudai fellendülést hoz a Sziget: mutatjuk a furfangos boltokat

  • hvg.hu
  • 2017. augusztus 11. péntek 09:00

Érdekes összeállítást közöl a hvg.hu a Sziget Fesztivál környékén, a rendezvényre érkezők kegyeit kereső vállalkozásokról. Külön készül a fesztiválra a Sziget főbejáratához legközelebb eső Auchan, nyílik ideigelenes kocsma egy családi ház kertjében, továbbá egy benzinkút is beszáll a vendéglátásba.

Az aquincumi Auchan készül a Sziget Fesztiválra. 20-25 százalékos a forgalomnövekedésük, pihenősátorral, mobilvécékkel, padokkal és telefontöltő-állomásokkal várják a bevásárló fesztiválozókat. Megéri az áruházban, és nem a fesztiválon inni: egy üveg finn vodka 4 200 forintba kerül, a fesztiválon ugyanebből a márkából 1 150 egy feles (4cl).

Van, aki ideiglenes infrastruktúrát épít: egy sarki ház kerjében húzott fel egy kocsmát Sorbán Zsolt, aki a lapnak elmondta: napi 300 ezres forgalom kell ahhoz, hogy nullán legyen. A sört 600-ért, a felest 900-ért, egy koktélt pedig 1 350 forintért árul. Eddig a sör és a víz fogyott a legjobban.

A fesztivál bejáratánál, az út túloldalán lévő benzinkút is nyitott egy pultot: 780 forint a sör, 400 egy deci bor és 500 egy hot dog - írja a lap.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.