Brutál akcióval készül az Auchan karácsony előtt: erről minden vásárlónak tudnia kell

Brutál akcióval készül az Auchan karácsony előtt: erről minden vásárlónak tudnia kell

2023. december 5. 12:45

December 8-án zárás után a készlet erejéig egyedülálló vásárlási lehetőséget biztosít törzsvásárlóinak az Auchan. A VIP Vásárlók Éjszakáján a Bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt, akiket egészen 23 óráig óriási kedvezményekkel vár a legtöbb áruház.

A karácsony előtti hetekben megtelnek a bevásárlóközpontok, az elvégzendő feladatlista napról napra egyre hosszabb és az ünnepek előtti utolsó bevásárlások megtervezése és lebonyolítása is nagy kihívást jelent. Az Auchan ebben szeretne segíteni a Bizalomkártyával rendelkező törzsvásárlóinak, akiket december 8-án meghosszabbított nyitvatartással, nagyon kedvező árakkal és extra kedvezményekkel vár a VIP Vásárlók Éjszakáján.

Az elmúlt évek során kialakult gazdasági helyzet és inflációs környezet miatt egyre többen élnek a különböző hűségprogramok nyújtotta előnyökkel. Ezt a tendenciát mutatja az is, hogy vásárlóik több mint fele rendelkezik már Bizalomkártyával, vagy ennek digitális változatával. 

Az vállalat 2 órával meghosszabbítja nyitvatartását december 8-án, pénteken este, hogy ezzel is kényelmesebbé tegye a hűségprogramjában résztvevőknek az ünnepi készülődést. A VIP Vásárlók Éjszakáján az ország 19 Auchan hipermarketje 21 óra helyett 23 óráig, a soproni és az újhegyi áruház pedig 22 óráig tart nyitva. Édességgel, pezsgővel fogadják a törzsvásárlókat, akiknek a különleges vásárlói élmény mellett extra kedvezményeket is adnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kiemelt kedvezményekre csak a Bizalomkártyás vásárlók jogosultak, de természetesen, azokat sem küldik ki, akik záráskor épp az áruházakban tartózkodnak és még nincs törzsvásárlói regisztrációjuk. A kártyát viszont közvetlenül az esemény előtt is meg lehet igényelni a helyszínen, illetve online regisztrációra is van lehetőség.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem