11 °C Budapest

Megtudtuk: a Dunántúlon lapul a lottómilliárdos!

Pénzcentrum
2013. augusztus 6. 15:35

Az ország nyugati felén vitték el minden idők 3. legnagyobb Hatoslottó nyereményét - értesült a Szerencsejáték Zrt.-től a Pénzcentrum.hu.

A 31. játékhéten megütötték minden idők 3. legnagyobb Hatoslottó nyereményét. A hat kisorsolt nyerőszámot (9; 24; 25; 27; 39; 45) egyetlen játékosnak sikerült eltalálnia, melyért 1 milliárd 267 millió 435 ezer 670 forint üti majd a markát.

A Szerencsejáték Zrt. lapunk megkeresésére elmondta: "A nyertessel kapcsolatban annyit árulhatunk el, hogy az ország nyugati fele izgulhat most a Hatoslottó szelvénnyel a zsebében." Felhívták ugyanakkor a figyelmet, a nyertes anonimitása védelmében további részleteket nem közölnek senkivel.

KATTINTS IDE ÉS PRÓBÁLD KI ÖTÖSLOTTÓ ALOLDALUNK FRISS NYERŐSZÁMKERESŐ ALKALMAZÁSÁT (jobb oldalt találod!)

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18