16 °C Budapest

Ezek a vonatjegyek jók a Volán járatokra is: nehogy megvedd külön a buszra is

2020. július 28. 17:48

Július 29-től Balatonfüred és Tihany között a Volánbusz helyközi járatain is érvényesek a Balaton 24 és Balaton 72 elnevezésű, teljes árú vagy kedvezményes vasúti napijegyek.

A Balaton 24 és a Balaton 72 napijegyekkel a Budapest-Balatonalmádi-Balatonfüred-Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.

A MÁV-START több új jegytípus bevezetésével is igyekszik az utasok kedvében járni. Idén nyáron például már a Balaton 24 és a Balaton 72 jegyekkel is lehet utazni, amelyekből eddig 6300-nál is több kelt el. A napijegyek az állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el, az alkalmazásban történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezménnyel. A vasúttársaság továbbra is hangsúlyosan kéri az utasokat, hogy a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikációt és az e-vonatjegyeket. A napijegyekről részletesen a MÁV-csoport honlapján tájékozódhatnak az utasok.

A MÁV és a Volánbusz a jövőbeli egységes jegyértékesítési rendszer és a tarifaközösség bevezetéséig is folyamatosan dolgozik azon, hogy utasaik minél egyszerűbben és kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásaikat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm