2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Ezek a vonatjegyek jók a Volán járatokra is: nehogy megvedd külön a buszra is


Július 29-től Balatonfüred és Tihany között a Volánbusz helyközi járatain is érvényesek a Balaton 24 és Balaton 72 elnevezésű, teljes árú vagy kedvezményes vasúti napijegyek.

A Balaton 24 és a Balaton 72 napijegyekkel a Budapest-Balatonalmádi-Balatonfüred-Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.

A MÁV-START több új jegytípus bevezetésével is igyekszik az utasok kedvében járni. Idén nyáron például már a Balaton 24 és a Balaton 72 jegyekkel is lehet utazni, amelyekből eddig 6300-nál is több kelt el. A napijegyek az állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el, az alkalmazásban történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezménnyel. A vasúttársaság továbbra is hangsúlyosan kéri az utasokat, hogy a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikációt és az e-vonatjegyeket. A napijegyekről részletesen a MÁV-csoport honlapján tájékozódhatnak az utasok.

A MÁV és a Volánbusz a jövőbeli egységes jegyértékesítési rendszer és a tarifaközösség bevezetéséig is folyamatosan dolgozik azon, hogy utasaik minél egyszerűbben és kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásaikat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.