Budapest, 2021. április 24.Békásmegyer panelházai, a Megyeri híd és a Gödöllõi-dombság látképe a Róka-hegyrõl. Mészköves alapkõzetét korábban hosszú idõn keresztül bányászták, a hegytömb területén három nagy kiterjedésû bányaudvar is kialakult. A természetvédelmi oltalom alatt álló kõbánya-rendszer gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik, népszerû célpont a kirándulók, és a sziklamászók körében is.MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Új melóba vágott Dopeman: a hitelezés mellett ebből élne meg a rapper

2024. január 4. 18:31

A jelek szerint ingatlanosnak állt Dopeman. A rapper korábban hitelekkel foglalkozott, most pedig a jelek szerint ingatlanmágnás pozícióra tör.

A magyar rapper, Dopeman, régóta híres arról, hogy különböző polgári munkákat is űz. Lehet nála hitelt felvenni, a Facebookon egészséges termékeket reklámoz, most pedig a jelek szerint már az álom otthonunkat is megvehetjük tőle. Dopeman, polgári nevén Pityinger László ugyanis most TikTok-on kezdett el ingatlanokat árulni.

A Dopeingatlantól most ugyanis megvehetünk a videó szerint egy 51 négyzetméteres panellakást, a III. kerület szívében, mindössze 43 millió forintért. Az álomotthon pedig megéri: a teljesen felújított lakáshoz ugyanis klíma és redőnyök is vannak, új nyílászárók, valamint – ahogyan azt a zenész külön kiemeli – a konyhabútor is hozzátartozik!

@dopemantv_official

♬ eredeti hang - DopeManTV Official
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem