20 °C Budapest
TISZAFURED, HUNGARY - AUGUST 08, 2020: View of the people having dinner by the Tisza lake in Tiszafured, Hungary on a summer afternoon.

Komoly pénztől esik el válása után Tóth Gabi: testvére zsebét is érzékenyen érintheti az ügy

2023. augusztus 17. 14:31

Nemcsak Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának lett vége, hanem a jelek szerint a Pauli Zoltánnal való közös vacsoraesteknek is annyi.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása volt az elmúlt hetek talán legnagyobb híre, azonban a jelek szerint nem csak az ő útjaik válnak majd külön. Ahogy a Blikk is felhívta rá a figyelmet, egy ideje már a volt pár Gabi nővérével, Verával és annak férjével Pauli Zoltánnal tartottak sokáig közös vacsoraesteket Palkonyán, amitől – ha nem is örökre – de egy jó időre biztosan el kell köszönniük.

A SisterAct & the Boys néven, két évvel ezelőtt elindított exkluzív vacsoraesteken a két séf öt fogásos menüt szolgált fel, miközben a lányok zenéltek. A legutolsó ilyen rendezvény idén július 28-19-én került megrendezésre, ami valószínűleg az utolsó volt: bár szeptember 23-án még lesz egy este, azonban ez már csak élményvacsora néven fut.

Így a családi biznisz végét is jelenti a jelek szerint a szakítás, annak ellenére is, hogy az információk szerint Vera és Zoli is jóban maradt Krausz Gáborral, de nem valószínű, hogy együtt fognak valaha még dolgozni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem