12 °C Budapest
Historic architecture in Sopron, Hungary, Europe.

Hol szálljunk meg a Sopronban, ha a VOLT fesztiválra megyünk: mutatjuk a lehetőségeket

2022. június 8. 18:03

Indul a nagy fesztiválszezon, két év után végre újra lehet a szabadban bulizni. Idén is a VOLT fesztivállal kezdődik a nyár nagy zenei programjainak sorozata, melyet június 21 és 25 között rendeznek meg Sopronban olyan világsztár fellépőkkel, mint a Sum 41, a Muse vagy a The Killers. Vannak viszont oylanok, akik nem szívesen kempingeznek a fesztiválokon, nekik összegyűjtöttük, hol foglalhatnak most szállást a VOLT idejére Sopronban.

A fesztiválozással szinte összeforrott a sátorozás, a mobil wc-k és a rekkntő hőség, melyek nem éppen a bulizás legjobb részei. Bizonyára sokan vannak olyanok, akik ezt inkább kihagynák, és inkább egy nyugodt szállást választanak a kemping helyett, esetleg egy kellemes wellnesshotelben pihennék ki a bulizás fáradalmait.

Aki Sopronban szeretne szállást foglalni a VOLT-fesztivál idejére, az még nem késett el, bár a szállodák egy része már betelt. Jelenleg a legolcsóbb opció Airbnb, itt akár már 5 ezer forint/éjszakáért lehet szállást foglalni, nyilván meglehetősen egyszerű körülmények között. Aki viszont 20 és 40 ezer forint közötti összeget hajlandó kivenni (ez a fesztivál teljes idejére 100-200 ezer forint), az már nagyon kényelmes lakást foglalhat magának az Airbnb, vagy akár apartmant is bérelhet.

Azoknak viszont, akik szeretnének wellness hotelben pihenni, elég mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Öt napra itt a belépőár 200 ezer forint, de a legtöbb helyen 300-400 ezer forintot is elkérnek a fesztivál idején. Sőt, találtunk olyan helyet is, ahol majdnem 600 ezer forint lenne megszállni június végén. Aki nem akar sátorozni a VOLT-on, annak mindenképp azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb foglaljon magának szállást, mert nem túl sok szabad hely már most sem.

Ha mégis úgy döntünk, hogy a fesztiválkempingben alszunk, akkor ez a legköltségkímélőbb megoldás: jelneleg a VOLT oldalán 2 750 forint/éjaszkáért lefóhet telepített sátrat foglalni. Ennél eggyel drágább a Beko Kemping Jegy (6 900 forint/éjszaka). Aki pedig romantikus fesztiválélményt szeretne, megszállhat a kemping területén a két fős Love Kabinban, potom 125 ezer forintért éjszakánként.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem