8 °C Budapest
Happy senior woman using smartphone in front of house

Komoly bejelentés a Szerencsejáték Zrt.-től: rengeteg magyar lottómániás örülhet

2022. március 2. 13:01

2022. február 14-től országos kiterjesztésre került a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű programja a még teljesebb ügyfélélmény biztosításáért. A korábban kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban igényelhető szolgáltatás elérhetővé vált a viszonteladói hálózat mintegy 3000 pontján, azokon az értékesítőhelyeken, ahol jelenleg a lottótársaság összes terméke megvásárolható. A kártya kiváltása önkéntes, díjmentes és a kényelmi szolgáltatások révén számos extra funkciót tesz elérhetővé, mellyel a játékélmény mellett a biztonság is fokozódik. A sikeres országos kiterjesztést követő két hétben már több mint 40 ezer kártyát igényeltek a játékosok.

A Szerencsejáték Zrt. új üzleti stratégiájának legfontosabb alappilléreit, az ügyfélélközpontú értékesítést és a lottózói hálózat fejlesztését erősíti a Játékoskártya elnevezésű program. A Játékoskártya által kínált kényelmi szolgáltatások révén elérhetővé válik a játékosok számára kedvenc szelvényeik elektronikus tárolása, az automatikus nyereményértesítés, sőt a nyereménykiutalás is. A kártyabirtokosnak lehetősége van arra is, hogy kizárólag a termék bemutatásával kerüljön kifizetésre a 200 ezer forint alatti, úgynevezett kisnyereménye. Használatával fokozódik a játékosok biztonsága, hiszen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át. A Játékoskártya révén a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek. 

Bevezetése a társaság felelős játékszervezési tevékenységét is támogatja, mivel a kártya önkorlátozási funkcióval is rendelkezik, lehetőséget nyújtva a kártyán történő játéklimitek beállítására, így a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására is van lehetőség napi, heti vagy havi időszakokra. Amennyiben az ügyfél a Játékoskártya regisztrációja során a bankszámlaszámát is megadja, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül, a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti nyereménye automatikusan átutalásra kerül. Ennek köszönhetően a meghatározott összegig a kártyabirtokosok számára nincs elveszett nyeremény.

A kártya a társaság saját lottózóiban és kiemelt partnereinél elérhető, egy papír alapú regisztrációs űrlap kitöltése után kapják meg a játékosok, akik rögtön használhatják is azt szelvényeik feladásakor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm