25 °C Budapest
Happy senior woman using smartphone in front of house

Komoly bejelentés a Szerencsejáték Zrt.-től: rengeteg magyar lottómániás örülhet

2022. március 2. 13:01

2022. február 14-től országos kiterjesztésre került a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű programja a még teljesebb ügyfélélmény biztosításáért. A korábban kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban igényelhető szolgáltatás elérhetővé vált a viszonteladói hálózat mintegy 3000 pontján, azokon az értékesítőhelyeken, ahol jelenleg a lottótársaság összes terméke megvásárolható. A kártya kiváltása önkéntes, díjmentes és a kényelmi szolgáltatások révén számos extra funkciót tesz elérhetővé, mellyel a játékélmény mellett a biztonság is fokozódik. A sikeres országos kiterjesztést követő két hétben már több mint 40 ezer kártyát igényeltek a játékosok.

A Szerencsejáték Zrt. új üzleti stratégiájának legfontosabb alappilléreit, az ügyfélélközpontú értékesítést és a lottózói hálózat fejlesztését erősíti a Játékoskártya elnevezésű program. A Játékoskártya által kínált kényelmi szolgáltatások révén elérhetővé válik a játékosok számára kedvenc szelvényeik elektronikus tárolása, az automatikus nyereményértesítés, sőt a nyereménykiutalás is. A kártyabirtokosnak lehetősége van arra is, hogy kizárólag a termék bemutatásával kerüljön kifizetésre a 200 ezer forint alatti, úgynevezett kisnyereménye. Használatával fokozódik a játékosok biztonsága, hiszen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át. A Játékoskártya révén a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek. 

Bevezetése a társaság felelős játékszervezési tevékenységét is támogatja, mivel a kártya önkorlátozási funkcióval is rendelkezik, lehetőséget nyújtva a kártyán történő játéklimitek beállítására, így a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására is van lehetőség napi, heti vagy havi időszakokra. Amennyiben az ügyfél a Játékoskártya regisztrációja során a bankszámlaszámát is megadja, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül, a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti nyereménye automatikusan átutalásra kerül. Ennek köszönhetően a meghatározott összegig a kártyabirtokosok számára nincs elveszett nyeremény.

A kártya a társaság saját lottózóiban és kiemelt partnereinél elérhető, egy papír alapú regisztrációs űrlap kitöltése után kapják meg a játékosok, akik rögtön használhatják is azt szelvényeik feladásakor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?