36 °C Budapest
Multimedia video concept on TV set in dark room. Man watching TV with remote control in hand.

Örülhetnek a sorozatfalók: már biztos, hogy Magyarországra is betör az új streaming szolgáltató

2022. február 3. 12:03

A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. szerda délután bejelentette, hogy közös streaming vegyesvállalatuk, a SkyShowtime megkapta a teljes körű hatósági jóváhagyást és a tervei szerint az idei év egy későbbi időpontjától kezdődően több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára elindítja a szolgáltatást.

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan ezt úgy kommentálta: „Nagyon örülünk, hogy a SkyShowtime az összes hatósági jóváhagyást megkapta, izgatottan várjuk, hogy ezt az új, egyedülálló, a világszerte legkedveltebb szórakoztató tartalmak széles körét felvonultató szolgáltatást a fogyasztók millióihoz eljuttassuk ezekben az országokban.

A SkyShowtime végső soron a következő országokban lesz majd elérhető: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

Az új streaming szolgáltatás az ígéretek szerint több mint 10 ezer órányi szórakoztató tartalmat kínál majd minden műfajból és minden nézői csoport számára, magába foglalva fikciós sorozatokat, vezető franchise-okat, premier filmeket, gyerek- és családi tartalmakat, helyi gyártású műsorokat, dokumentum tartalmakat és még sok más műsort. További részleteket a SkyShowtime-ról és a szolgáltatás áráról később hoznak majd nyilvánosságra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?