15 °C Budapest
Close-up of journalist woman holding a microphone ready to broadcast the news on the street

Új mellékállása van Demcsák Zsuzsának: ebből is bejön egy kis pénze

2021. szeptember 25. 13:58

A tévézés mellett egy új mellékállásba kezdett Demcsák Zsuzsa. A népszerű tévés most elárulta, hogy beszédtechnikát tanít egyéneknek és cégeknek, valamint influenszereknek és youtubereknek is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Demcsák Zsuzsa szombat este a Dancing with the Stars második évadában kezdi meg a táncot. Most egy interjúban a népszerű tévés úgy fogalmazott, most magánéletében és szakmai munkájában is megtalálta a helyes utat.

"Sok jó dolog történt velem, sűrű volt az elmúlt két év, de nagyon élvezem. A munkámban és a magánéletemben is szárnyalok, minden szuper. Az a fajta belső és külső átalakulás, amin a műsor óta keresztülmentem, alapjaiban változtatta meg az életem. Egy olyan úton járok, amit nagyon szeretek és ez az út Ázsiában kezdődött" - mondta Demcsák Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy milyen más munkái vannak a tévézés mellett:

A televíziózásban is több feladat várhat rám, de ezekről egyelőre nem beszélnék. A tévézés mellett tanítok beszédtechnikát egyéneknek és cégeknek, valamint influenszereknek és youtubereknek is. Sokan járnak hozzám. Ezt szeretném továbbfejleszteni és tanfolyam szintjén tanítani

- mesélte.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 41. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/41. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 42. héten 2 060 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A Hatoslottó nyerőszámai a 40. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/40. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 41. héten 1 milliárd 950 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?