2019. november 12. kedd Jónás, Renátó

Címvédőként készülnek a világbajnokságra: verhetetlen a magyar csapat


Hamarosan kezdődik a németországi Drebkauban a XVIII. Kettesfogathajtó Világbajnokság, ahol a magyarok címvédőként egyéniben és csapatban is megmérettetik magukat. Magyarország összesen hat versenyzőt küld az idei világversenyre: a háromfős nemzeti válogatott (Hölle Martin, Ifj. Dobrovitz József és Osztetág Kristóf) mellett egyéni indulóként a nyolcadik világbajnokságára készülő Hódi Károlynak, valamint a világbajnoki újoncoknak számító Dr. Tóth Andreának és Szabó Rolandnak szoríthatunk. A HelloVidék a szeptember 11-15. között rendezett világbajnokságról és a felkészülési időszakról beszélgetett a csapat menedzserével, Szilágyi Zsolttal és az egyik világbajnok versenyzővel, Ifj. Dobrovitz Józseffel.

"A héten a lovak átlazítása zajlik: ilyenkor már nem hajtjuk meg annyira a lovakat, nehogy elfáradjanak a versenyre. Az a fontos, hogy a versenyre a lehető legjobb formájukban vigyük őket, ezért ilyenkor már főképp egyes fogatban hajtjuk őket. A díjhajtáshoz szükséges utolsó csiszolásokat most végezzük el, illetve indulás előtt még az akadályhajtást gyakoroljuk. Remélem, hogy a lovak jó kondíciós állapotban lesznek a világbajnokságon" - mondta el a HelloVidéknek Ifj. Dobrovitz József.

A teljes interjút ide KATTintva tudod elolvasni.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS