18 °C Budapest
Sebestyén Balázs családi házának hirdetése az ingalan.com adatbázisában 2023 októberében.

Eladja diósdi villáját Sebestyén Balázs: megtaláltuk a hirdetést, így néz ki a 300 milliós luxusotthon

2023. október 14. 09:59

Közel 300 millió forintért árulja diósdi luxusvilláját Sebestyén Balázs - találta meg a hirdetést az egyik legnagyobb hazai ingatlanhirdetési portálon a Pénzcentrum.

Piacra dobta diósdi álomvilláját Sebestyén Balázs és felesége – jött le nemrég a hír a bulvársajtóban, arról viszont a Blikk sem tudott pontos információkkal szolgálni, vajon miért válik meg a műsorvezető az álomháztól, amire anno komolyabb hitelt is felvettek.

Mint ismert, Balázs és felesége még a 2010-es évek elején vette meg a diósdi ingatlant 100 millió forintért, azonban, mint akkor fogalmazott, a húzós árcédula ellenére sem sokáig gondolkodtak rajta a feleségével. „Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem" – mesélte korábban a Blikknek Balázs a döntésről, aki a sok munka ellenére sem tudta zsebből kifizetni a házat.

Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is

fogalmazott 2011-ben a műsorvezető, és a friss ingatlanhirdetés igazolja, hogy mennyire jó pénzügyi döntést hoztak. A Pénzcentrum ugyanis megtalálta az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon az ingatlan hirdetését, amely szerint megháromszorozódott a közel másfél évtizedben az ingatlan értéke.

A hirdetésben kiemelik, hogy a luxusotthon azonnal költözhető állapotban van, amit a mellékelt fotók is igazolnak (ezek között a szemfüles olavasók kiszúrhatják Balázsék családi fotóit is). A hirdetés szövege szerint "a 2005-ben, mediterrán stílusban épült, 360 nm-es, háromszintes családi ház alsó szintjén a szauna, konditerem és wellnessrészleg került kialakításra. A földszinten kapott helyet a nagyméretű nappali, tőle kicsit elszeparálva az étkező és a konyha, de gardrób és wc is kialakításra került. A felső szinten három háló, két fürdő és tárolásra alkalmas helységek kaptak helyet."

Az épületet zárt, gondozott kert veszi körül, melyben kialakításra került, kerti tűzrakóhely, egy (8x4m) medence, beszélgetősarok a fák árnyékában. Az ingatlan minden részletében átgondolt, stílusát letisztultság jellemzi

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- fogalmaznak a nem is túlzó leírásban, hiszen az ingatlan 2008-ban elnyerte az Év Háza díjat, aminek kapcsán akkor az is kiderült, hogy az építész három fő szempontot tartott szem előtt, amikor a házat tervezte: egyszerűség, természetesség, tisztaság.

A 299 milliós irányár elsőre talán soknak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy ezért az összegért mennyi négyetmétert és milyen felszereltséget kap a leendő tulajdonos, akkor az alig több mint 830 ezer forintos négyzetméterár inkább alacsonynak tekinthető a diósdi ingatlanpiacon. Ezt igazolja a hirdetési portál statisztikája is, amely szerint a 300 m² feletti, újszerű, új építésű eladó házak átlagára Diósdon 1,15 millió forintot kóstál jelenleg négyzetméterenként.

Nyitókép: képernyőkép az ingatlan.com-on szereplő hirdetésről

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm