23 °C Budapest
Kiderült, mennyi a nyugdíja Aradszky Lászlónak: ha a felesége nem lenne...

Kiderült, mennyi a nyugdíja Aradszky Lászlónak: ha a felesége nem lenne...

2016. július 11. 16:37

Nagyon alacsony nyugdíjat kap Aradszky László. Havi 60 ezer forintot hoz mindösszesen a postás, így 80 évesen haknikra jár és feleségére támaszkodik.

Érthetetlen, hogy az elismert előadóművésznek miért ilyen alacsony a nyugdíja. Aradszky László 60 ezer forintból él és hajlott kora ellenére haknizni kénszerül, hogy megéljen valahogy - írja a Blikk.

Ha egy ilyen híres ember ennyit kap, vajon neked mennyi fog járni? Erre választ az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján találunk.

Az öregségi nyugdíj összegét az 1988 január 1-jétől a nyugdíjba vonulás napjáig elért havi jövedelmek alapján kell meghatározni. A pontos összeget a honlapon található információk alapján lehet kiszámolni, de 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

akinek extrém alacsony a nyugdíja, ott gyanús, hogy nagyon kevés jövedelem után fizetett adót vagy nem dolgozta le a törvény által előírt szolgálati éveket.

Az átlagos nyugdíj Magyarországon egyébként havi 120 825 forint, így Aradszky Lászlónak a felével kell beérnie minden hónapban.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?