2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Ki nem találod, mire költi giganyereményét az Exatlon Hungary férfi győztese


Az Exatlon Hungary egy 2019-es, török licenszen alapuló ügyességi és extrémsport vetélkedőműsor, melynek most avatták férfi győztesét. A 27 éves versenyző elárulta, mire költi majd a nyereményét.

A 15 milliós nyereményt Böjte Dávid vihette haza az Exatlon Hungary döntőjében. Dave elárulta, mihez kezd a pénzzel, amiért több héten keresztül küzdött:

A többiek rengeteg tanáccsal láttak el azzal kapcsolatban, hogy mit kezdjek a nyereménnyel, de nekem is volt egy konkrét elképzelésem, ami ráadásul találkozott is az ötletekkel. Mindenképpen szeretnék venni egy lakást, és ugyan ez az összeg talán még nem elég, pár év kemény munkával össze tudok még annyit gyűjteni, hogy legyen egy tehermentes otthonom

- árulta el a Blikknek, és azt is elmondta, hogy rengeteget tanult a verseny során saját magáról, például hogy nem jó a konfliktusok kezelésében, és önbizalomhiánya van, valamint sokkal határozottabbnak kell lennie. A pékként dolgozó férfi egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a szakmájához. Az öt hónapig tartó kaland után először pihenni szeretne.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk