2021. január 16. szombat Gusztáv

Besokallt Berki Krisztián felesége: spórolásra kell nevelni férjét


Gyakran rá kell pirítani Berki Krisztiánra, hogy ne költse ész nélkül a pénzt - mesélte a felesége. Kiderült, hogy a celeb régebben nem volt hajlandó 2 milliónál kevesebb kápéval elhagyni a házat, ma már beéri pár tízezerrel is.

Berki Mazsi nem bírja, hogy férje két kézzel szórja a pénzt, ezért spórolásra neveli Berki Krisztiánt. Mazsi a Hot Magazinnak elmondta, hálás a férjének, de értékrendje nem változott: bár jó anyagi háttérrel rendelkező családban nőtt fel, otthon azt tanulta, hogy mindenért meg kell dolgozni, nem lehet szórni a pénzt.

Ha őszinték akarunk lenni, Mazsi megszokta a jót, de ez mellettem már csak így megy. Az én feleségem ne álljon órákat a tűzhely mellett a konyhában, és ne járjon sz*r autóval, épp ezért vettem neki egy vadonatúj, húszmilliós sportkocsit. És ez csak egy ajándék a sok közül!

- mondta a lapnak Berki Krisztián, majd elmesélte, hogy amikor megismerkedtek, Mazsinak egy kis autója volt, amit 10 ezer forintért tele tudott tankolni. Amikor kapcsolatuk elején Berki kölcsönadta az egyik autóját, abba már negyvenezerbe került egy teli tank, így Mazsi közölte, hogy ő ezt nem fogja tudni vállalni. Azt a választ kapta, hogy nem is kell, ezt eleinte nem volt könnyű elfogadnia.

Felesége elmondta, már sok dolgot elért Berkinél: régebben például nem volt hajlandó kétmillió forintnál kevesebb készpénzzel elindulni otthonról, ma már 40-50 ezret hord magánál.

Ha a párizsi kiruccanásunk rajta múlik, akkor az hétszázezer forint helyett hárommillióba fájt volna. De számtalan ehhez hasonló, hétköznapi eset is van, amikor muszáj rápirítanom, hogy ne szórja két kézzel a pénzünket

- mesélte Mazsi, aki ugyanakkor bízik férje üzleti érzékében. Mint mondta, eladta a vállalkozását, és a pénzt Berki cégébe fektette.

Az nem derült ki, hogy sikerült-e leszoktatnia Berkit arról a hóbortjáról, hogy egy inget nem vesz fel kétszer. Korábban a celeb azt mesélte, hogy évente kb. 20 millió forintot költ el csak ingekre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS