14 °C Budapest

Tőzsdéznél? Tudj meg mindent!

Pénzcentrum
2008. augusztus 15. 12:31

A Portfolio.hu által indított oktató kiadvány sorozat, a Portfolio.hu füzetek eddig megjelent első négy kötete akciós áron, 500 Ft kedvezménnyel megrendelhető. Akciónk keretében a 4 kötet együttes megrendelése esetén a ReSource IngatlanInfó legfrissebb számát is ajándékba adjuk.

AKCIÓ - MEGRENDELÉS


A Portfolio.hu füzetektől részletesen

A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező Olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.

A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei:

- Tőzsdei kereskedés EGYSZERűEN
- A befektetési alapokról EGYSZERűEN
- Technikai elemzés EGYSZERűEN
- Az árupiacokról EGYSZERűEN

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


A négy kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt adunk. A sorozat eddig megjelent 4 kötetének együttes megrendelése esetén a ReSource IngatlanInfó legfrissebb számát is ajándékba adjuk.

Ár: 5,960 Ft helyett 5,460 Ft.

AKCIÓ - MEGRENDELÉS

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?