Dolgozni akart a kerítő Playmate? A munkaügyi központban vették őrizetbe

2011. január 19. 08:47

Kiadatási őrizetbe vette a müncheni rendőrség az egykori honvédelmi miniszter lányát, Keleti Györgyit . Az itthon üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt nőt az olasz hatóságok által - szintén kerítés vádja miatt - még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta le a német rendőrség - írja a Magyar Hírlap.

A lap információi szerint az egykori playmate néhány hete egy müncheni munkaügyi központba munkavállalási papírokért adott be kérvényeket. A német hatóság ellenőrizte a nő okmányait, s kiderült, hogy az olasz rendőrség európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A munkaügyi központ munkatársai azonnal értesítette a rendőrséget, s így Keleti Györgyit őrizetbe vették. A német hatóság értesítette olasz társszerveit, valamint a magyar konzulátust.

Azt még nem tudni, hogy az olaszok kérik-e Keleti kiadatását, annyi bizonyos, hogy ha igen, akkor Keleti Györgyi beleegyezése után tíz nap, beleegyezése nélkül 40 napig húzódik az eljárás. A nő ellen Magyarországon folyó büntetőeljárás vádirata szerint 2006 és 2008 között anyagi ellenszolgáltatás fejében összekötő szerepet játszott abban, hogy magyar prostituáltak Olaszországba utazzanak, és ott prostitúciós tevékenységet folytassanak. Ugyanezen vádak miatt bocsátott ki Keleti ellen Olaszország európai elfogatóparancsot, s emiatt kezdődött nyomozás a nő ellen Magyarországon is. Akkor kérték a kiadatását is, de azt a magyar hatóságok azért tagadták meg, mivel egy ügyről van szó, amelyet itthon is elbírálhatnak. Az elfogatóparancs azonban érvényben maradt.

Ha Keletit kiadja a német hatóság az olasznak, sokkal rosszabbul jár, hiszen az olasz törvények szerint a kerítés, emberkereskedelemnek minősül, ami súlyos tíz éveket jelenthet az egykori playmate-nek.

Korábban: Németországban vállalnál munkát? Fontos változás!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18