11 °C Budapest

Dolgozni akart a kerítő Playmate? A munkaügyi központban vették őrizetbe

2011. január 19. 08:47

Kiadatási őrizetbe vette a müncheni rendőrség az egykori honvédelmi miniszter lányát, Keleti Györgyit . Az itthon üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt nőt az olasz hatóságok által - szintén kerítés vádja miatt - még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta le a német rendőrség - írja a Magyar Hírlap.

A lap információi szerint az egykori playmate néhány hete egy müncheni munkaügyi központba munkavállalási papírokért adott be kérvényeket. A német hatóság ellenőrizte a nő okmányait, s kiderült, hogy az olasz rendőrség európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A munkaügyi központ munkatársai azonnal értesítette a rendőrséget, s így Keleti Györgyit őrizetbe vették. A német hatóság értesítette olasz társszerveit, valamint a magyar konzulátust.

Azt még nem tudni, hogy az olaszok kérik-e Keleti kiadatását, annyi bizonyos, hogy ha igen, akkor Keleti Györgyi beleegyezése után tíz nap, beleegyezése nélkül 40 napig húzódik az eljárás. A nő ellen Magyarországon folyó büntetőeljárás vádirata szerint 2006 és 2008 között anyagi ellenszolgáltatás fejében összekötő szerepet játszott abban, hogy magyar prostituáltak Olaszországba utazzanak, és ott prostitúciós tevékenységet folytassanak. Ugyanezen vádak miatt bocsátott ki Keleti ellen Olaszország európai elfogatóparancsot, s emiatt kezdődött nyomozás a nő ellen Magyarországon is. Akkor kérték a kiadatását is, de azt a magyar hatóságok azért tagadták meg, mivel egy ügyről van szó, amelyet itthon is elbírálhatnak. Az elfogatóparancs azonban érvényben maradt.

Ha Keletit kiadja a német hatóság az olasznak, sokkal rosszabbul jár, hiszen az olasz törvények szerint a kerítés, emberkereskedelemnek minősül, ami súlyos tíz éveket jelenthet az egykori playmate-nek.

Korábban: Németországban vállalnál munkát? Fontos változás!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 21. 15:33
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem