Címke: prostituáltak (21 cikk)

Pénzcentrum | 2019. május 17. 15:07

Durva: heti 1 milliós fizetésért keresnek magyar lányokat Svájcba

Csábítónak tűnő ajánlattal toboroznak magyar lányokat Svájcba, feltehetően erotikus munkára: heti 1 milliós fizetést kínálnak, állításuk szerint legálisan. Azt azonban kevesen tudják, hogy legálisan mindössze 90 napot lehet dolgozni prostituáltként egy évben az alpesi országban, arról nem is beszélve, hogy az emberkereskedelmet és a prostitúció elősegítését szigorúan büntetik.

MTI | 2013. február 13. 09:08

Bordélyházak működtek az Andrássy úton

Három bordélyházat, köztük egy Andrássy úti közel 200 négyzetméteres pincehelyiségben működtetett illegális mulatót, illetve egy prostituáltak közvetítésére létesült diszpécserközpontot számolt fel kedden a BRFK - írta a Népszabadság.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 9. 17:33

Hitelesek tízezrei örülhetnek, itt a megváltás? Heti összefoglaló

Nemrég kamatcsökkentésre szánta magát a monetáris tanács múlthét kedden. Ez a 25 bázispontos, vagyis az alapkamatot 7 százalékról 6,75 százalékra mérséklő döntés hatással van a háztartások pénztárcájára is. Mit jelent a döntés a hiteleseknek, csökkenhet a törlesztőrészletünk?

Pénzcentrum | 2012. szeptember 3. 11:11

Szextelep lett a kormány nagy álmából

Siralmas állapotokkal találkozhat az, aki felkeresi az ócsai hitelestelepet, pontosabban a telep helyét. Az építkezés indulási időpontja körül még mindig sok a kérdőjel, a területen pedig a szemét és a vakondok mellett már a prostituáltak is megjelentek.

Pénzcentrum | 2011. október 9. 08:03

Érdekes! Ez a legolvasottabb könyv most Magyarországon

A kutyapszichológiától a fantasy-ig, a szépirodalomtól a szexipart bemutató könyvekig igencsak változatos írásokat vehettünk kézbe szeptemberben a Bookline Top50 sikerlistája szerint.

Pénzcentrum | 2011. szeptember 11. 08:07

Ez a legolvasottabb könyv most Magyarországon

Kilenc könyvsorozat, rengeteg romantika, tengernyi mesekönyv és még több pszichológiai írás tarkította a magyar olvasók bevásárló-listáját az utolsó nyári hónapban. A legcsillogóbb érmet a Bagdy-Bishop-Böjte-Rambala szerzőnégyes Hidak egymáshoz - Empátia, kommunikáció, konfliktuskezelés c. szociálpszichológiai írása vihette el, a második helyen a "veteránnak" számító Nora Roberts végzett a Kézfogó-sorozatának befejező, Mindörökkön örökké címet viselő kötetével, míg a "legbronzosabb színnel" George R. R. Martin büszkélkedhet A tűz és jég dala 2. részéért: a Királyok csatája az előkelő harmadik helyet kasszírozta be augusztusban.

Pénzcentrum | 2011. szeptember 3. 08:05

Így kaphatnak nyugdíjat a magyar szexmunkások

Magyarországon öt éve deklaráltan adóköteles tevékenység a szexmunka, amelyet csak egyéni vállalkozóként lehet legálisan végezni. Semmilyen kimutatás nem létezik arról, hogy a prostituáltak mennyi adót fizettek be, lévén, hogy azt sem lehet meghatározni, hányan dolgoznak legálisan. A járulékfizetésért cserébe egészségügyi ellátás és nyugdíj is járna. Az érintettek nagy részét azonban ez egyáltalán nem vonzza. Németországban napijeggyel próbálják meg növelni az utcalányoktól beszedett bevételt.

Pénzcentrum | 2011. augusztus 21. 08:06

Így működik az uzsorások boltja: a 200 százalékos kamat titkai

Újfajta uzsorázás, az úgynevezett "boltocskázás" terjedt el a hajdú-bihari Polgáron, ahol néhány család - kihasználva a többi nyomorát - élelmiszerrel kezdett "üzletelni". Magyarországon jelenleg közel száz ügyben folyik eljárás uzsorások ellen, a legtöbb Borsod megyében zajlik. A havi 100 százalékos kamat miatti rabszolgaságból egy évtizede szabadulni nem tudó emberek arról panaszkodnak, hogy a tartozást veréssel hajtják be rajtuk, de az sem ritka, hogy az uzsorások eladják vagy prostitúcióra kényszerítik rokonaikat.

Pénzcentrum/MTI | 2011. augusztus 16. 13:35

Csonkított testek, csicskák, prostituáltak az uzsorások nyomában

Jelenleg 98 ügyben folyik eljárás uzsorások ellen, a legtöbb Borsod megyében zajlik. A havi 100 százalékos kamat miatti rabszolgaságból egy évtizede szabadulni nem tudó emberek arról panaszkodnak, hogy a tartozást veréssel hajtják be rajtuk, de az sem ritka, hogy az uzsorások eladják vagy prostitúcióra kényszerítik rokonaikat.

Pénzcentrum | 2011. augusztus 7. 12:05

Meglepő? Ez a legolvasottabb könyv most Magyarországon

Az aktuális Bookline Top50 könyves eladási lista legfontosabb megállapítása, hogy csajok, királyok és luxusprostituáltak lettek a magyar olvasók kedvenc regényhősei júliusban: Fejős Éva Helló, London! c. "csajosan filozofikus" története megőrizte első helyét, de a dobogó második, illetve harmadik fokára is új szerzők tornászhatták fel magukat. George R. R. Martin A tűz és jég dala című sorozatának második részével nemcsak az ezüstérmet szerezhette meg, hanem további három kötetével is méltán büszkélkedhet: a negyedik, az ötödik és a hatodik helyen is ő tanyázik. A bronzot egy szintén több sikerkönyves szerző vitte el - Szalai Vivien Drága kéj c. igaz történeten alapuló sztorija egy magyar luxusprostituált életén keresztül mutatja be a bűnös és pénzszagú vágyak világát.

Magyar Hírlap | 2011. január 19. 08:47

Dolgozni akart a kerítő Playmate? A munkaügyi központban vették őrizetbe

Kiadatási őrizetbe vette a müncheni rendőrség az egykori honvédelmi miniszter lányát, Keleti Györgyit . Az itthon üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt nőt az olasz hatóságok által - szintén kerítés vádja miatt - még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta le a német rendőrség.