30 °C Budapest

Fülledt erotika, meztelen lányok, keserű igazság

Pénzcentrum
2010. augusztus 8. 14:02

5 millió dollár feletti veszteséggel zárta 2010 második negyedévét az eladás alatt álló Playboy Enterprises, miután mind a nyomtatott, mind az online üzletág bevételei csökkentek. A társaság részvényei stagnálnak a mai kereskedésben.

Az eladás alatt álló vállalat nettó eredménye 5.4 millió dollárt veszteség lett a 2010. április-júniusi időszakban, ami jelentős javulást jelent a bázisidőszakhoz képest. 2009 második negyedévében a Playboy vesztesége még elérte a 8.7 millió dollárt.

A negyedévben a nyomtatott és az online magazin bevételei 45%-kal csökkentek év/év alapon és így már mindössze a teljes bevétel 38%-át adták. Eközben viszont a licenszértékesítésekből származó bevételek, amelyekért ruházati cégek, kaszinók és klubok fizetnek, 24%-kal emelkedtek 2009 második negyedévéhez képest.

 

Hugh Hefner(középen)

A cég alapítója, Hugh Hefner kivezetné a céget a tőzsdéről, viszont a Penthouse magazin tulajdonosa is érdeklődik a vállalat iránt

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?