3 °C Budapest

Fülledt erotika, meztelen lányok, keserű igazság

Pénzcentrum
2010. augusztus 8. 14:02

5 millió dollár feletti veszteséggel zárta 2010 második negyedévét az eladás alatt álló Playboy Enterprises, miután mind a nyomtatott, mind az online üzletág bevételei csökkentek. A társaság részvényei stagnálnak a mai kereskedésben.

Az eladás alatt álló vállalat nettó eredménye 5.4 millió dollárt veszteség lett a 2010. április-júniusi időszakban, ami jelentős javulást jelent a bázisidőszakhoz képest. 2009 második negyedévében a Playboy vesztesége még elérte a 8.7 millió dollárt.

A negyedévben a nyomtatott és az online magazin bevételei 45%-kal csökkentek év/év alapon és így már mindössze a teljes bevétel 38%-át adták. Eközben viszont a licenszértékesítésekből származó bevételek, amelyekért ruházati cégek, kaszinók és klubok fizetnek, 24%-kal emelkedtek 2009 második negyedévéhez képest.

 

Hugh Hefner(középen)

A cég alapítója, Hugh Hefner kivezetné a céget a tőzsdéről, viszont a Penthouse magazin tulajdonosa is érdeklődik a vállalat iránt

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem