26 °C Budapest

Mennyit keresnek az Aldi vezetői? Sokat, nagyon sokat!

2009. április 18. 08:00

Európa egyik legnagyobb diszkont üzletláncát nem igazán érdekli a gazdasági válság: óriási fizetésekkel próbálja magához csábítani a tehetséges frissdiplomás fiatalokat!

Azok a frissen végzett közgazdászok, akik most kezdik a karrierüket az Aldinál, 40 ezer fontos, azaz több mint 13 millió forintos éves fizetést kapnak. Ráadásul céges autóként még egy Audi A4-es is jár nekik.

Az Aldi Nagy-Britanniában egyelőre 12 vezetői pozíciót hirdetett meg: a fiatal diplomásoknak fél éves képzésen kell részt venniük, ahol megtanulják azt is, milyen feladatokkal jár egy üzlet vezetése. Három hónapig pedig egy tapasztaltabb menedzserrel együtt dolgozva, úgynevezett mentor programban tanulják ki a szakmai fortélyokat.

Az áruházlánc befektetésnek tekinti a fiatal menedzserek képzését: az ilyen programokkal nagy tapasztalatra tehetnek szert a munkatársak, akik így később értékes munkaerőt jelenthetnek a cég számára.

Ugyanakkor úgy tűnik, az Aldi számára egyelőre nem jelent komoly gondot az általános világgazdasági recesszió: a szigetországbeli üzletek forgalma nem csökkent, sőt, a vásárlók egyre inkább keresik az alacsony árú termékeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A havi 1 millió forintnak megfelelő fizetés Nagy-Britanniában is kiemelkedőnek számít a frissen végzett fiatalok körében. Ez ugyanakkor még messze nem a jéghegy csúcsa: egy nagyobb tapasztalattal rendelkező középvezető ennek akár a többszörösét is megkeresheti, a vállalat felsőbb vezetésének fizetéséről nem is beszélve.

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
hrdoktor  |  2024.04.09 12:06
„A nem az új igen” – olvashatjuk cikkek tucatjaiban. Nézzük, miért több ez, mint egy divatos életmód...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm