Új körforgalom az Aldi kedvéért = 75 millió

2009. április 1. 15:30

Villámtempóban bontják a Graboplast egykori épületeit Győrben: a tervek szerint nyár végére már körforgalom fogadja az autósokat. A törmelékek szomszédságában látszik Győr újabb bevásárlóközpontja is -írja a kisalfold.hu. 

A szóban forgó körforgalom körülbelül 75 millió forintba kerül.

Sokakban felvetődött, hogy miért nem jelzőlámpák telepítésével oldják meg a jelentős keresztező forgalmat. A szakemberek szerint egy körforgalom sokkal csendesebbé teszi az áthaladó forgalmat, a helyi lakók kívánsága is ez volt.

A szakaszon forgalomkorlátozásokra lehet majd számítani az elkövetkező hónapokban.

Információk szerint a körforgalom építésének befejezése szeptember elejére várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Miközben ütemesen bontják a Graboplast egykori épületeit, a területen valami új is kezd formát nyerni. Egész konkrétan egy új bevásárlóközpont. A tervek szerint itt kap majd helyet a Möbelix bútorbolt és az Aldi győri áruháza is. Győrben mostanáig nem volt Aldi bolt.

Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem