4 °C Budapest

Diákhitelt Diákszámlára!

Pénzcentrum
2006. november 13. 14:00

Frissen szerzett szabadság, bulik, vizsgák, albérlet, tankönyvek... Ha nincs elég pénzed, folyamodhatsz Diákhitelért, de nem mindegy, milyen számlára kéred, mert rosszul is járhatsz. Nézz körül, mielőtt kitöltöd az igénylőlapot, mert megéri!

A bankok a lakosság körében egyre inkább próbálják meghódítani a fiatalok, egyetemisták, főiskolások kegyeit. Ez a korosztály jóval mobilabb, és kevésbé lojális egy-egy bankhoz, így aztán fel kell kötniük a nadrágjukat, igyekeznek minél kedvezőbb ajánlatokkal magukhoz vonzani a fiatalokat.

Napjaink népszerű konstrukcióját, a Diákhitelt is figyelembe veszik a bankok, egyre több az olyan diákszámla, ahol kedvezményesen, vagy ingyenesen igényelhetik a Diákhitelt a (átlagosan) 18-26 éves hallgatók, kedvezményes díjazású számlákra, sőt néhol már on-line számlanyitásra is lehetőség nyílik - így kínálva még kényelmesebb ügyintézést.

9 bank (Budapest Bank, CIB Bank, OTP Bank, Erste Bank, HVB Bank, IEB Bank, K&H Bank, MKB Bank, Raiffeisen Bank) kondíciós listáit böngésztük végig a diákoknak szóló csillogó ajánlatok feltérképezése érdekében, s táblázatba gyűjtöttük a legfontosabb díjakat, segítséget nyújtva az összehasonlításhoz.


 

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


A legtöbb esetben elmondható, hogy az elektronikus átutalási műveletek kedvezőbb díjszabással érhetőek el, havonta 1 vagy 2 készpénzfelvétel ATM-ből díjmentes, tehát a bankok igyekeznek szem előtt tartani a fiatalabb korosztály preferenciáit.

A látra szóló kamatok tekintetében is tapasztalhatóak eltérések, 0-1 százalék közötti kamatozást kínálnak, lekötés nélkül. A számlákhoz elektronikus bankkártyák (VISA Electron, Maestro) igényelhetőek, kedvezményes feltételekkel. Szintén jutányosabb díjakat (48 - 119 Ft/hó) kell fizetni, ahol egyáltalán kell fizetni a számlavezetésért.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2023.02.03 09:59
A cikksorozat első részében áttekintettük a társaságiadó-információkat tartalmazó jelentés összeállí...
laskainelli  |  2023.02.01 11:21
A rohanó világunkban könnyű szétcsúszni és túlvállalni magunkat, noha ennek az lesz az ára, hogy az...
hrdoktor  |  2023.01.30 04:30
Megfelelő kommunikációval nemcsak magunkon, hanem a vállalaton is segíthetünk. [...] Bővebben!
coachco  |  2023.01.23 17:52
Most, hogy így közeledek a hatvanhoz, határozottan állítom, minden kornak megvan a maga öröme, érdek...
hrbonbon  |  2023.01.23 14:33
    Simonyi Judit ügyvezető igazgató Az elmúlt évek tapasztalatait cáfolva a 2023-as év váratlan...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?