Címke: budapest bank diákszámla (8 cikk)

Pénzcentrum | 2009. július 8. 05:55

Magas hozam kötöttségek nélkül - szemezgess kedvedre

Megtakarításainkat igen sokféleképpen kamatoztathatjuk, aminek ma már szinte csak fantáziánk és kockázatéhségünk szab határt. Az igazán óvatosak bankbetétben helyezik el pénzüket, a valamivel bátrabbak befektetési alapokban, kötvényekben, akik pedig szeretik a kockázatot, tőzsdére viszik vagyonukat. A befektetési kártyák a bankkártyák, folyószámlák és befektetési alapok tulajdonságait ötvözik, és lekötés nélkül is magasabb kamatot biztosítanak a látra szólónál.

Pénzcentrum | 2008. július 10. 05:55

Diákszámlacsomagok, avagy a bankok minden mézzel megkent madzagja

A felsőoktatásban tanuló diákokért, azaz a jövőbeni ügyfelekért a bankok közt folyó éles versenyben nehéz olyan konstrukcióval előállni, ami jelentős versenyelőnyt nyújthat a többiekhez képest, miután már szinte minden bank ingyenes számlanyitással, számlavezetéssel és egyéb, kedvező díjszabású szolgáltatásokkal próbál diákokat magához csábítani.

Pénzcentrum | 2007. január 12. 08:00

Árzuhanás helyett állzuhanás: a bankok is a pénzedre pályáznak!

Eljött a január, igazi telet és havat nem hozott magával, csapadék helyett az árak zuhannak, már ami az elektromos termékeket és a ruházati cikkeket érinti. Ezenkívül azonban az árzuhanás könnyen állzuhanásba csaphat át, ha a közmű szolgáltatóhoz, a BKV jegyirodához vagy a boltba betérve tapasztaljuk az igazi január ízét. A kereskedelmi bankok egy része is a sokkterápia használata mellett döntött, és az éveleje "egyenlő" áremelés szabály szerint megemelte szolgáltatásainak és termékeinek díjait.

Pénzcentrum | 2006. november 13. 14:00

Diákhitelt Diákszámlára!

Frissen szerzett szabadság, bulik, vizsgák, albérlet, tankönyvek... Ha nincs elég pénzed, folyamodhatsz Diákhitelért, de nem mindegy, milyen számlára kéred, mert rosszul is járhatsz. Nézz körül, mielőtt kitöltöd az igénylőlapot, mert megéri!

Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem