20 °C Budapest

Ráfáztak az OTP ügyfelek: 245-ös árfolyamon törlesztettek

2011. augusztus 4. 16:02

A frank ingadozása miatt nem mindegy a hónap melyik napján fizetjük a hitelünk törlesztőrészletét. Különböző bankoknál más-más időpontokban kell fizetni az aktuális havi hitelrészletet. Gyűjtésünkből kiderül, melyik bank ügyfelei járhatnak a legrosszabbul, a hónap hanyadik napján kell izgulni?

A törlesztési nap sok esetben eltér a használt árfolyamtól. Az OTP Bank például minden hónap 4.-én vonja le a számlákról a törlesztők összegét, az árfolyam viszont a hónap 3. napjának utolsó árfolyama. Több bank használ még hasonló fix napot a törlesztésre, de van ahol mi magunk határozhatjuk meg a nekünk legkényelmesebb időpontot.


Az AXA, CIB, FHM, MKB, K&H, Raiffeisen bankoknál a szerződésben határozzák meg a fizetési napot. Ekkor általában a törlesztéskori, vagy a megelőző napi árfolyamot használják.

A tegnap törlesztő OTP-s frankhitelesek 245 forintos frank árfolyammal találkozhattak. A frank mozgásától függően járnak rosszabbul vagy jobban más bankok ügyfelei a hónap folyamán
.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 15:39
Hazai kommunikációért és országmárkázásért felelős kormánybiztosként az ő dolga lesz a médiával való...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?