Erste törlesztési könnyítések: segítség a válságban!

2009. április 17. 11:15

A gazdasági válság, illetve a kedvezőtlen árfolyammozgások okozta hiteltörlesztési nehézségek megkönnyítése érdekében 2009. április 6-tól újabb törlesztési könnyítéseket vezetett be az Erste Bank Hungary Nyrt.

Ezek segítségével a nehéz helyzetbe került banki adósok testreszabott megoldási lehetőségek közül választhatnak. A bankfiókokban igényelhető új komplex mentőcsomag különböző hiteltípusokra számos speciális megoldást kínál. A bank részéről hangsúlyozták, hogy az új csomag a 2008. novemberében hatályba léptetett csomagnál szélesebb körben tud segítséget nyújtani az érintett ügyfeleknek.

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a törlesztési könnyítések bevezetésének célja, hogy a gazdasági válság miatt önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került ügyfelek helyzetén még azelőtt sikerüljön érdemben javítani, hogy jelentős törlesztési késedelembe esnének. Ennek érdekében az Erste Bank számos lehetőséget biztosít bajba jutott jelzáloghiteles ügyfeleinek.

Kiemelte, hogy az új intézkedések bevezetésével az Erste Bank bízik abban, hogy a megromlott külső pénzügyi körülmények miatt bajba jutott ügyfeleinek valódi segítséget nyújthat, annak érdekében, hogy kevesebb nehézséggel tudják átvészelni a családi kasszákat megtépázó időszakot.

A törlesztési könnyítések feltételrendszerének a részleteiről a bankfiókokban kapható bővebb tájékoztatás.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?